INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Liga Naţiunilor, interzisă la TV! » UEFA a luat o decizie surprinzătoare după oferta Telekom + Digi

Anglia - Spania nu va putea fi văzut mâine seară de microbiștii din România // Foto: Getty Images
Anglia - Spania nu va putea fi văzut mâine seară de microbiștii din România // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 19:41

UEFA a respins oferta făcută la comun de Telekom şi Digi pentru meciurile din Liga Naţiunilor în care nu evoluează România, apoi a retras de pe piaţă pachetul.

Noua competiţie înfiinţată de UEFA pentru echipele naţionale a început astăzi, însă cu excepţia meciurilor în care evoluează România şi care vor putea fi urmărite pe Pro TV, restul partidelor nu vor putea fi vizionate la nicio televiziune din ţara noastră!

Forul european a avut pe masă o propunere, cu o sumă extrem de bună după cum susțin surse din piața media, făcută la comun de Telekom Sport şi Digi Sport, posturi ce deţin cam toate competiţiile sportive.

UEFA n-a respins în primă fază respectiva ofertă, dar brusc a luat o decizie surprinzătoare: a scos de pe piaţa românească pachetul cu jocurile din Liga Naţiunilor. A preferat să nu le mai comercializeze deloc decât să dea curs propunerii financiare primite.

Cum Pro TV a aplicat doar pentru meciurile "tricolorilor", nu şi pentru restul din Liga Naţiunilor, în această perioadă, iubitorii fotbalului din România nu vor avea parte la TV şi de alte partide. Şi cel puţin în Divizia A din LN sunt echipe extrem de atractive, iar confruntările vor aduce faţă în faţă, zi de zi, reprezentativele cele mai galonate ale continentului, practic dueluri între forţe precum Germania, Spania, Franţa, Italia, Anglia, Portugalia, Croaţia, Belgia.

Ofertă slabă și "de-afară"

Fanii care vor să urmărească la televizor alte meciuri din Nations League în acest week-end au posibilitatea să vadă doar câteva, la posturile străine de pe cablu sau prin satelit.

Franța - Olanda este difuzat duminică pe M6, Italia - Polonia se transmite vineri pe RAI 1, Anglia - Spania se dă sâmbătă pe Canale 5, la fel ca și Spania - Croația, de marți. Toate aceste partide se joacă în Liga A.

Cele mai atractive 10 meciuri din primele două etape ale Ligii Naţiunilor:

  • Germania - Franţa
  • Italia - Polonia
  • Turcia - Rusia
  • Anglia - Spania
  • Franţa - Olanda
  • Danemarca - Ţara Galilor
  • Portugalia - Italia
  • Suedia - Turcia
  • Spania - Croaţia
  • Islanda - Belgia

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (20)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  07 Septembrie 2018, 17:17
Postat de alexbibirica1 pe 07 Septembrie 2018, 10:47

Suntem români . Trebuie sã suferim . Asta e menirea noastrã ... suferinta !

Ooooooooooofff, viaţa meaaaaaaa.......

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Septembrie 2018, 10:57
Postat de digei pe 07 Septembrie 2018, 05:20

La cat fotbal vedem ar fi si stupid sa plangem dupa cateva meciuri dintr-o competitie de mana a 3-a care nici nu stiu de ce a fost infiintata.

pentru a oferi ultimele 4 locuri la Euro 2020. Dupa cum stii , dupa preliminariile clasice se vor califica 20 de echipe la EURO + 4 castigatoare ale diviziilor din Nations League.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Septembrie 2018, 10:47

Suntem români . Trebuie sã suferim . Asta e menirea noastrã ... suferinta !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează