INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

După ce l-a transferat pe Darwin Nunez, Liverpool vrea și un jucător de la Real Madrid

foto: Imago Images
foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 14:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 15:03

Liverpool l-a transferat pe Darwin Nunez, de la Benfica, iar acum a pus ochii și pe Marco Asensio (26 de ani), mijlocașul dreapta de la Real Madrid.

Spaniolul a refuzat prelungirea contractului cu madrilenii și ar putea fi vândut în această vară, pentru a nu pleca gratis în 2023. Potrivit Sport Bilble, Liverpool ar fi interesată de mijlocașul „albilor”

E gata » Acord între Liverpool și Benfica pentru transferul lui Nunez! Afacere de 100 de milioane de euro
PREMIER LEAGUE
E gata » Acord între Liverpool și Benfica pentru transferul lui Nunez! Afacere de 100 de milioane de euro

Liverpool l-ar vrea pe Marco Asensio

Asensio mai are un an de contract cu Real Madrid, dar a refuzat oferta de prelungire a campioanei Spaniei. Astfel, pentru a nu-l pierde gratis, echipa antrenată de Ancelotti vrea să îl vândă în această vară și i-a stabilit prețul de 35 de milioane de euro.

Real Madrid îi va decide viitorul lui Asensio pe 20 iunie, data limită la care mijlocașul poate accepta oferta de prelungire.

Conform sursei menționate, Liverpool ar dori să-l aducă pe Asensio pentru un plus de creativitate la mijlocul terenului. În acest moment, Jurgen Klopp se bazează pe Henderson, Naby Keita, Thiago Alcantara și Kurtis Jones pentru pozițiile de interi.

40 de milioane de euroeste cota lui Asensio, potrivit transfermarkt.com

Asensio, dorit și de Arsenal

Arsenal, un alt club din Premier League, ar dori de asemenea să îl achiziționeze pe Marco Asensio. Potrivit Mirror, „tunarii” ar fi contactat deja anturajul jucătorului.

Asensio a fost cumpărat de Real Madrid în 2015, de la Mallorca, pentru aproximativ 4 milioane de euro. În primul sezon a fost împrumutat la Espanyol, iar ulterior a revenit pe „Santiago Bernabeu”. Deși era văzut drept un viitor titular incontestabil, odată cu plecarea lui Ronaldo în 2018, internaționalul spaniol a avut evoluții oscilante.

Acesta a suferit o accidentare gravă în 2019, într-un amical cu Atletico Madrid, și a lipsit de pe gazon timp de 11 luni. De la revenire, a împărțit postul de mijlocaș dreapta cu Rodrygo și Fede Valverde.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Suferința lui Darwin Nunez, cel mai scump jucător transferat de Liverpool: „Mama ieșea pe stradă pentru a strânge sticle și a le vinde"

Cifrele fantastice ale lui Haaland la națională: „Ne bântuie ca o fantomă. E un coșmar” + Prezentat oficial de Manchester City

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close