INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Luis Suarez și-a anunțat plecarea de la Atetico » Mesajul emoționant pentru fani

Luis Suarez și-a luat adio de la fanii lui Atletico/ foto: Imago Images
Luis Suarez și-a luat adio de la fanii lui Atletico/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2022 12:58 / Actualizat marti, 16 mai 2023 11:48

Luis Suarez (35 de ani), atacantul uruguayan, și-a anunțat plecarea de la Atletico Madrid, după remiza din etapa #37 din La Liga, 1-1 cu Sevilla.

A fost ultima partidă jucată de Suarez în fața suporterilor lui Atletico, iar la finalul meciului a ținut să transmită un mesaj de adio acestora, dar și tuturor angajaților clubului. În ultima etapă, echipa lui Simeone joacă pe terenul lui Real Sociedad, pe 22 mai.

„Veșnic recunoscător fiecărui fan pentru afecțiune și fiecărui angajat de la Atleti în parte. Atletico, sunt recunoscător pentru afecțiunea față de mine și de familia mea. Mulțumesc tuturor”, a transmis Luis Suarez pe Twitter.

Luis Suarez și-a luat adio de la Atletico, liber de contract

Luis Suarez a jucat astfel ultimul său meci pe Wanda Metropolitano din postură de jucător al lui Atletico Madrid. Atacantul a fost adus la echipa lui Diego Simeone în urmă cu doi ani, de la Barcelona, din postura de jucător liber de contract.

CFR Cluj a fost la un pas de colaps » Anunțul conducerii: „Nu știu care ar fi fost finalul fără titlu”
CFR CLUJ
CFR Cluj a fost la un pas de colaps » Anunțul conducerii: „Nu știu care ar fi fost finalul fără titlu”

Suarez va pleca de asemenea liber de contract, iar potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, uruguayanul nu ia în calcul un transfer în afara Europei.

Alături de madrileni, „rechinul” a cucerit La Liga în sezonul 2020-2021, contribuind cu 21 de goluri și 3 pase decisive. În actuala stagiune, Suarez a reușit să marcheze de 11 ori în campionatul Spaniei și oferit două assist-uri. Cu uruguayanul om de bază în atac, Atletico ocupă locul 3 în La Liga, cu 68 de puncte, 5 sub Barcelona.

Ateltico - Sevilla 1-1

În ultimul meci al lui Suarez în fața fanilor lui Atletico, echipa antrenată de Simeone a deschis scorul cu Sevilla în minutul 30, prin fundașul central Jimenez. Acesta a trimis perfect cu capul, la colțul lung, la capătul unei centrări venite din corner.

Sevilla a fost aproape de egalare cu 10 minute înainte de final, însă mingea trimisă de En Nesyri cu capul a lovit transversala. Atacantul andaluzilor nu a iertat 5 lungimi mai târziu, când restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, din interiorul careului.

VIDEO. Rezumat Atletico - Sevilla 1-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Situație bizară la PSG: tricourile-curcubeu pentru susținerea comunității LGBT, motivul pentru care un titular ar fi refuzat să joace!

Atacantul lui Spartak Moscova, implicat într-un transport de 4 tone de cocaină. Cum s-au prins detectivii!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
10206372421179108
Ionut Gradeanu  •  16 Mai 2022, 14:42

Voi sunteti normali la cap?!? Trecand peste typos, care sunt la ordinea zilei la orice articol, dar la inceput scrieti ca s-a terminat 2 - 2, iar 2 paragrafe mai jos scrieti 1 - 1?!? Apropo de typos, se pare ca numele Atletico nu va reuseste deloc. O fi prea complicat pentru cele 4 clase absolvite.. Uite: "Luis Suarez și-a anunțat plecarea de la Atetico" iar mai jos "Ateltico - Sevilla 1-1" V-ar ajuta tare mult o facultate..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează