INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Acțiune și în afara terenului la Manchester United - Newcastle » Mesaj de susținere pentru femeia care l-a acuzat pe CR7 de viol

În stânga, Cristiano Ronaldo și Kathryn Mayorga
În stânga, Cristiano Ronaldo și Kathryn Mayorga

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 20:43 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 21:52

În timpul celui de-al doilea debut al lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Manchester United, un grup feminist a afișat un mesaj deasupra stadionului „Old Trafford”.

După 12 ani, Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United cu o „dublă”, în meciul cu Newcastle, scor 4-1. Revenirea lui Ronaldo nu a fost marcată doar de cele două goluri, ci și de un mesaj-manifest al grupului feminist intitulat „Level Up”. În timpul meciului, un avion a zburat deasupra stadionului, afișând mesajul „Believe Kathryn Mayorga” - în traducere, „Credeți-o pe Kathryn Mayorga”.

Mesaj de susținere pentru femeia care afirmă că a fost violată de Cristiano Ronaldo 

Grupul Level Up a explicat pe Twitter ce a stat în spatele inițiativei: „Să spunem NU culturii tăcerii din jurul abuzurilor comise de cei din comunitatea fotbalistică. Arătați-vă solidaritatea față de Kathryn și ceilalți supraviețuitori”.

Ce legătură are Kathryn Mayorga cu Cristiano Ronaldo? 

Kathryn Mayorga este un fotomodel american care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Pe atunci, CR7 era jucătorul lui Manchester United, iar ea avea 25 de ani.

Încercând să obțină tăcerea femeii, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari (310.000 de euro) în 2010. Dar cazul a fost redeschis și Kathryn îi pretinde acum la tribunal, în Statele Unite, nu mai puțin de 78 de milioane de dolari (echivalentul a 65 de milioane de euro).

„25 de milioane pentru durerea și suferința din trecut, 25 de milioane pentru durerea și suferința din viitor. Și 25 de milioane despăgubiri. Plus trei milioane cheltuieli de judecată", anunță presa americană. 

Ronaldo a negat că ar fi comis faptele pentru care fotomodelul îl acuză. „E extrem de dureros pentru că am o familie mare, o soție și un băiat inteligent care înțelege multe lucruri. E un caz despre care nu mă simt confortabil să discut. Dar, încă o dată, nevinovăția mea a fost dovedită (cazul fusese închis în 2019, n.r.). Asta mă face mândru”, a spus fotbalistul în urmă cu doi ani. 

VIDEO. Golurile lui Cristiano Ronaldo cu Newcastle 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Chiar e o rușine!” » Directorul de diversificare al lui PSG a cerut renunțarea la Phil Collins la începutul meciurilor! Pe cine a ales, în schimb

Spectacol total în derby-ul Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund: 7 goluri și „dublă” Haaland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 Septembrie 2021, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close