INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United, prima ofertă pentru Lautaro Martinez » Cât oferă pentru starul argentinian + Ce jucător sunt dispuși să dea la schimb

Lautaro Martinez (24 ani), Foto: Imago
Lautaro Martinez (24 ani), Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 18:00 / Actualizat marti, 03 mai 2022 18:35

Lautaro Martinez (24 ani), atacantul lui Inter, este în continuare una dintre principalele ținte pentru Manchester United în următoarea perioadă de transferuri.

Argentinianul este unul dintre jucătorii preferați ai lui Erik ten Hag, cel care din vară va prelua formația de pe Old Trafford, luându-i locul lui Ralf Rangnick.

Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid îl vede pe Florin Tănase capabil să joace la semifinalista din Champions League: „S-ar bate pentru postul de titular”
FCSB
Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid îl vede pe Florin Tănase capabil să joace la semifinalista din Champions League: „S-ar bate pentru postul de titular”

Manchester United, ofensivă totală pentru transferul lui Lautaro Martinez

Conform celor de la Sky Sports, „diavolii roșii” au făcut deja o ofertă pentru atacantul lui Inter. Englezii oferă 42 de milioane de euro și sunt dispuși să-l cedeze și pe Anthony Martial (n.r. - care acum e împrumutat la FC Sevilla), francezul neintrând în planurile clubului pentru sezonul următor. 

În schimb, Lautaro este considerat soluția perfectă de tehnicianul olandez, grație calităților deosebite pe care le-a arătat în Serie A. Prin oferta făcută atacantului, oamenii din conducerea lui Manchester United încearcă să-i asigure lui Erik ten Hag cât mai multe soluții, după ce actualul sezon s-a dovedit a fi unul dezamăgitor pentru fanii și conducerea formației.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, Cristiano Ronaldo & Co se află pe locul 6 în Premier League, la 5 puncte în spatele lui Arsenal, care ocupă locul 4. „Tunarii” mai au însă și două restanțe de jucat.

Conform aceleiași surse, nu există un răspuns oficial din partea lui Inter. Italienii sunt conștienți de interesul multor cluburi de top din Europa și așteaptă să vadă cum evoluează ofertele.

70 de goluri și 23 de pase decisivea bifat Lautaro Martinez în 177 de meciuri disputate pentru Inter

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

„Planul lui Ancelotti” » Spaniolii au aflat ce-a pregătit Realul pentru a-l surprinde pe Guardiola

O legendă a lui Bayern îi critică dur pe bavarezi, după ce au sărbătorit titlul în Ibiza: „Este absolut inacceptabil!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează