INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Max Allegri, cu gândul la plecarea de la Juventus: "Să nu dramatizăm! "

FOTO: Guliver/GettyImags
FOTO: Guliver/GettyImags

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 09:19

Antrenorul Massimiliano Allegri a mărturisit că a fost tentat să plece de la Juventus după finala UEFA Champions League: "Am avut dubii după Cardiff. Toți credeau că voi renunța dacă iau Liga, însă am fost aproape s-o fac în urma finalei pierdute".

Juventus a fost aproape să rămână fără Allegri. Real Madrid nu i-a suflat numai Liga, 4-1, dar era să-l determine pe antrenor să demisioneze!

"Am avut dubii după Cardiff. Toți credeau că voi renunța dacă iau trofeul și era s-o fac în urma finalei pierdute, ce mi-a lăsat mai multă amărăciune decât cea de la Berlin", a dezvăluit Max.

"Modelul meu e Bayern"

Tehnicianul care a reușit trei eventuri consecutive a explicat și de ce nu a plecat. "A trebuie să mă gândesc bine pentru a înțelege ce-aveam în interior și cea mai bună alegere a fost să continui. Am discutat cu clubul și am convenit că există premise să reușim un nou parcurs extraordinar".

Allegri nu-și face reproșuri: "Să nu dramatizăm, o vom lua de la capăt fără mari deziluzii și depresii. O repriză secundă slabă cu Real nu poate șterge un sezon fantastic, în care Roma și Napoli și-au doborât recordul de puncte. Hai să privim jumătatea plină a paharului! Am câștigat al șaselea titlu la rând, trei Cupe ale Italiei și am jucat două finale de Ligă".

Și rămâne optimist: "Modelul meu e Bayern. A pierdut două finale de Ligă, dar a treia oară a cucerit trofeul". 

9 trofeea câștigat Allegri ca antrenor, 7 cu Juventus și două cu Milan. Are patru titluri de campion în Serie A


"Experiența de la Milan m-a învățat destule, am rămas un an mai mult. La Juve merg mai departe, pentru că așa e just. Echipa mai poate crește. Când nu voi mai avea nimic de dat, voi pleca" Max Allegri, antrenor Juventus

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează