INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Răsturnare de situație în miez de noapte! Încep negocierile finale pentru contractul lui Mbappe

Mbappe alături de Ousmane Dembele, la PSG - Lorient / FOTO: Imago
Mbappe alături de Ousmane Dembele, la PSG - Lorient / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 00:44 / Actualizat duminica, 13 august 2023 01:03

Kylian Mbappe (24 de ani) și PSG vor demara o nouă rundă de negocieri pentru prelungirea contractului.

Telenovela verii în fotbalul european este departe de a se încheia. Golgeterul ediției trecute din Ligue 1 a urmărit din tribune remiza dintre PSG și Lorient, scor 0-0, debutul în noul campionat.

Ilie Dumitrescu e împotriva curentului » Starul pe care mizează în noul sezon: „Nu e chiar De Bruyne, dar alte alte calități”
PARIU
Ilie Dumitrescu e împotriva curentului » Starul pe care mizează în noul sezon: „Nu e chiar De Bruyne, dar alte alte calități”

Kylian Mbappe vrea să rămână la PSG

Jurnaliștii francezi de la Canal Plus spun că a fost doar un prim pas în demararea unor noi negocieri. Potrivit sursei citate, Mbappe vrea să rămână la PSG și nu va lua în calcul alte variante în această perioadă de mercato.

Nici nu prea există variante în condițiile în care președintele Al Khelaifi ar vrea să obțină 250 de milioane de euro în schimbul unui transfer. Mai mult, lui Kylian i-a fost transmis clar că ar putea sta tot sezonul în tribune în cazul în care nu va lămuri situația. 

Real Madrid, singura variantă rămasă pentru transfer

Surse din anturajul președintelui Florentino Perez susțin că Real ar fi dispus să dea 150 de milioane de euro pentru achiziționarea lui Mbappe în această vară.

Numai că parizienii solicită 250 de milioane, sumă considerată de madrileni imensă pentru un jucător care intră în ultimul an de contract.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

O nouă lovitură pentru Real Madrid » După Thibaut Courtois, un alt titular s-a accidentat la genunchi și ar putea lipsi mult timp de pe gazon

Debut de coșmar pentru Harry Kane la Bayern Munchen » Campioana Germaniei a fost zdrobită de RB Leipzig în Supercupa Germaniei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  13 August 2023, 15:49

Posibil să prelungească cu încă un an, dar să stabilească o clauză pentru care poate pleca la anul. Clauza ar fi exact cât poate și vrea să dea Realul, care oricum nu are acum unde să-l bage. Eu așa aș vedea rezolvarea, toată lumea ar ieși bine din încurcătură, dar cine poate spune ceva sigur în momentul in care se discută cu munți de bani pe masă.

steaua.libera
steaua.libera  •  13 August 2023, 11:30

Acolo o să moară farsorul ăsta. În fiecare an face circ pentru bani mai mulți.

parachioara5
parachioara5  •  13 August 2023, 10:52

...cine este acest francez cu nume greu de pronuntat si ce cauta el in romania ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează