INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Moment critic pentru Ianis Hagi! Se anunță schimbări de proporții la Rangers: „Va fi cea mai mare schimbare din ultimii ani”

Ianis Hagi, foto: Imago
Ianis Hagi, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 11:27 / Actualizat luni, 01 mai 2023 12:00

Venit la Rangers în urmă cu trei ani, Ianis Hagi a jucat foarte puțin după ruptura de ligamente încrucișate și riscă să fie cedat de clubul din Glasgow. „Nu spun că îi dau afară. Dar vine vara și vor fi schimbări mari”, a declarat managerul Michael Beale.

După mai mult de un an de pauză, în urma rupturii de ligamente încrucișate la genunchiul drept, Ianis Hagi a revenit la Rangers spre sfârșitul lui ianuarie, dar a jucat puțin de atunci.

Dormeau pe ei! Golul marcat de „vulpea” Mbappe în Franța face înconjurul planetei
PSG - LORIENT
Dormeau pe ei! Golul marcat de „vulpea” Mbappe în Franța face înconjurul planetei

Ianis Hagi, numai 109 minute în toate competițiile pentru Rangers

Folosit doar de patru ori în trei luni de campionat, numai ca rezervă, maximum 18 minute într-un meci, Ianis a fost o singură dată titular, la 3-2 cu Partick în „optimile" Cupei Scoției, pe 12 februarie, când a fost înlocuit la pauză. În total, are doar 109 minute în toate competițiile.

Duminică, a apărut pe teren numai în ultimele 7 minute, la înfrângerea cu Celtic (0-1) în semifinalele Cupei. Un sezon înfiorător pentru Rangers, care a ratat toate obiectivele și a fost un dezastru în derbyuri: patru înfrângeri și un egal în fața lui Celtic, golaveraj 5-12.

Avertisment: „Unii jucători luptă pentru viitorul lor. Tricoul lui Rangers e greu"

Chiar dacă i s-a prelungit contractul, până în 2026, Hagi riscă să fie cedat de clubul din Glasgow în această vară. Managerul albaștrilor, Michael Beale, a anunțat modificări masive în echipă, în lot.

„Un an oribil, fără trofee. Unii dintre jucători luptă pentru viitorul lor. Tricoul lui Rangers e greu, trebuie mare responsabilitate pentru a-l purta. Va fi cea mai mare reconstrucție văzută la club în ultimii ani", a declarat Beale. „Nu spun că îi condamn pe băieți și îi dau afară. Dar vine vara și vor fi schimbări mari".

Ianis Hagi, oferte din Bundesliga și La Liga

Tehnicianul a pronunțat două nume care ar putea pleca: Morelos și Kent. Nimic despre Ianis, dar și el s-ar putea despărți de Rangers.

Până acum, presa scoțiană a scris că mijlocașul în vârstă de 24 de ani ar avea două oferte. Prima din Germania, de la Borussia Monchengladbach, locul 10 în Bundesliga. A doua din Spania, de la Celta Vigo, poziția a 13-a în LaLiga. 

Citește și:

FOTO PSV a cucerit Cupa Olandei la penalty-uri după o finală incredibilă cu Ajax, cu 5 lovituri de departajare ratate, 4 la rând!

PSG, învinsă acasă de Lorient » Lupta la titlu în Ligue 1 s-a aprins, cu 5 etape înainte de final

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
Mondo
Mondo  •  01 Mai 2023, 20:44

Nuuuuuuuuuu Ianis, oricine nmai nu Ianis. Ianis este cel mai bun, de clasa mondiala, la nationala cu el. Nu este "favorit" sa plece a spus tati Hagi. Ianis este dorit peste tot, in Spania, in Germania, toate campionatele mari il vor, nu vine el in Romania.

Gigelux
Gigelux  •  01 Mai 2023, 18:55

Si fara sa fi fost accidentat a avut probleme,acum e mai grava situatia...

Moshu
Moshu  •  01 Mai 2023, 15:12
Postat de zica pe 01 Mai 2023, 14:32

Te crucești cata ura emana din postacii de aici ,ba nu va e rușine, omul a avut o accidentare f grava, e greu sa revii imediat ,romanul nație mai rea nu exista pe pământ, toți care îl criticați sunteți nimeni ,vedeti-va de sărăcia voastră ca are ce manca Ianis și unde juca!

Unul din clasicii literaturii romane avea o sintagma frumoasa intr-o situatie ca asta :"unii rai,altii din prostie"... scriu tot felul de ciudatenii p'aci,de-ti faci impresia ca prin draga noastra Romania este plin de "genii ale muncii" cu realizari deosebite in profesiile lor...cind de fapt ei saracii n-au...nici profesii nici minte !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează