INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

foto S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni? Imaginea virală pe rețele + cum a reacționat fotbalistul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 09:42 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 22:42

Două imagini puse în paralel, cu musculatura lui Gareth Bale, au ajuns virale pe rețelele de socializare. Galezul, 32 de ani, care nu a mai jucat la Real Madrid din august, se va retrage foarte probabil la vară, dacă naționala țării sale nu se califică la Mondial.

Întors la Real, în vară, după sezonul împrumut la Tottenham, Gareth Bale a jucat doar trei meciuri. Primele trei etape în LaLiga. După, a dispărut din echipă. Accidentări, mereu alte accidentări, la genunchi, la coapsă, la spate, plus zilele pierdute când a fost infectat cu coronavirus. 

Nu a mai apărut printre „blancos” de o jumătate de an. La jumătatea lui noiembrie, a evoluat o repriză pentru naționala Țării Galilor, suferind o nouă leziune și enervându-i pe oficialii și fanii madrileni.

Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!
FRANȚA
Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!

Cota lui Gareth Bale a scăzut de la 100 la 5 milioane!

Acum, britanicul se antrenează, dar nu joacă. A fost rezervă la ambele meciuri cu Elche din ianuarie, în campionat și Copa del Rey. Nu se simte încă bine, e departe de forma fizică pe care o avea cândva. În 2013, era cel mai scump jucător din lume, transferat de Real cu 101 milioane de euro. Astăzi, cota lui e de 5 milioane, conform transfermarkt.de.

S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni? Imaginea virală pe rețele + cum a reacționat fotbalistul

Două poze puse una lângă alta, una făcută în vară, alta zilele trecute, i-au speriat pe spanioli. Musculatura lui Bale, impresionantă înainte, parcă s-a topit în șase luni

Totuși, specialiștii au explicat că este normal să arate așa, pentru că într-una din poze are piciorul în pământ, iar în cealaltă nu. Fotbalistul a postat și el o imagine pe Instagram, de la același antrenament, în care s-a amuzat pe seama comentariilor făcute despre forma sa fizică, arătând că totul este în regulă:

Gareth Bale ar putea continua la Swansea sau Cardiff, dacă naționala prinde CM 2022

La 32 de ani, e foarte aproape de sfârșitul carierei. Sigur va pleca de la Real, după 30 iunie, când i se încheie contractul. Ce va face apoi? În presa britanică se spune că, dacă Țara Galilor se califică la Mondial, va mai continua un sezon. Potrivit Sky Sports, ar putea semna cu Swansea sau Cardiff doar pentru a juca la turneul final din Qatar. 

Dacă naționala nu trece de baraj (semifinală cu Austria și posibilă finală cu Scoția/Ucraina), va anunța foarte probabil că se retrage.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atac sângeros pe străzile din Salonic: ultrași ai lui PAOK, acuzați că au ucis un tânăr susținător al lui Aris

Superantrenorul din Europa care „își terorizează” soția: „Îmi strig jucătorii în somn și o trezesc”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
1053752691340190
Tavi Crucifix  •  02 Februarie 2022, 20:50
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 02 Februarie 2022, 16:20

Bale din extrema a dat peste 100 de goluri la Real Madrid si a fost decisiv (nr 2 dupa Cristiano) in vreo 3 Ligi ale Campionilor castigate. Ronaldinho nu cred ca are nici macar 100 de assisturi in cariera. Fotbalul nu se joaca pe fantezie. Altfel se apucau de fotbal pe iarba aia care fac jonglerii pe faleza vara. Ronaldinho a fost un fotbalist bun, dar nu asa de mare cat il consideră fanii lui. Mai mare e performanta sa joci o semifinala de turneu finala cu Tara Galilor (nici Giggs nu a reusit o calificare) decat Cupa Mondiala din 2002 a lui Ronaldinho, ca erau si Ronaldo si Rivaldo si altii acolo.

543 -meciuri -197- Goluri 163- pase , micul Ronaldihno ! Cat au dat 3 Hagi de ai nostri !

ge0x
ge0x  •  02 Februarie 2022, 20:25
Postat de minos3 pe 02 Februarie 2022, 13:08

Bale nu a fost niciodata peste Ronaldinho. Niciodata. Nici macar la trofee. Un titlu mondial face cat 10 Ligi ale campionilor.

De unde le scoti vere? Bale nu e peste Ronaldinho , dar Liga Campionilor e cel putin egala Cupei Mondiale. Cupa Mondiala se joaca la 4 ani daia pare ceva diferit. Dar la Cupa Mondiala ai 3 meciuri tari si castigi Cupa. Sferturi , semifinala si finala.

1357591810940379
Dumitru Gîrlescu  •  02 Februarie 2022, 17:38

Daca esti un ziarist bun, nu mai scrie articole asa ca sa fie la numar. Daca te-ai documenta mai bine si te-ai uita la celelalte poze ale lui bale de la antrenament o sa vezi ca musculatura lui e in regula.. aici e vorba ca si picioarele le are in aer plus e si unghiul diferit, ziaristul lui peste

Vezi toate comentariile (16)
Comentează