INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA THE BEST 2018

Nici Contra, nici Săpunaru nu l-au ales pe Modric în Top 3 mondial » Vezi pe cine au votat selecționerul și căpitanul naționalei!

Cristian Săpunaru
(foto: Cristi Preda, GSP)
Cristian Săpunaru (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 08:49

Preferatul lui Cosmin Contra a fost campionul mondial Antoine Griezmann, în timp ce Cristi Săpunaru l-a votat primul pe Cristiano Ronaldo.

După un an extraordinar, cu a 4-a sa Ligă a Campionilor la Real Madrid și finală de Campionat Mondial cu naționala Croației, Luka Modrici a fost ales în ancheta FIFA cel mai bun jucător al lumii. The Best 2018. Dar nu toți antrenorii și căpitanii celor 209 de selecționate afiliate la FIFA l-au votat pe mijlocașul în vârstă de 33 de ani.
Cosmin Contra și Cristi Săpunaru nu l-au văzut pe Modrici nici în Top 3!

Selecționerul l-a pus pe locul 1 pe Antoine Griezmann, campion mondial cu Franța și câștigător al Europa League cu Atletico (fosta echipă a lui Contra), urmat de Messi și Ronaldo.

În schimb, căpitanul "tricolorilor" l-a preferat pe Cristiano Ronaldo, Top 3 fiind completat cu Eden Hazard și Kylian Mbappé. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  25 Septembrie 2018, 12:26

griezman si ronaldo au fost peste modric..nu putem vorbi de altii care ies in sferturi in ch league..si din optimi la cm..nici barcelona cu buget de 4-500 mil nu are echipa?

dinamo100
dinamo100  •  25 Septembrie 2018, 11:45

Messi e departe cel mai bun din lume. Messi da singur goluri, faptul ca Argentina e o echipa slaba nu e vina lui. Mi se pare aiurea ca jucatorul sa fie votat in functie de performantele echipei unde joaca. Modrici a castigat UCL si a jucat in finala CM, dar in niciuna din cele 2 competitii nu a stralucit, au fost altii mai buni ca el.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Septembrie 2018, 11:07

Un turneu final penibil de CM impune ierarhiile. Adică o competiție mult sub UCL și chiar EL. Eu aș fi votat ordinea Cristiano, Griezmann, Salah.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close