INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Noi probleme pentru Cristiano Ronaldo! Decizia poliției în cazul acuzației de viol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 16:41

Poliția din Las Vegas a redeschis cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de o femeie de 33 de ani din Nevada.

Kathryn Mayorga s-a adresat unui tribunal din Nevada, declarând că a fost plătită în iunie 2009 în schimbul tăcerii cu 375.000 de dolari de către atacantul ce se pregătea de transferul de la Manchcester United la Real Madrid.

Convinsă de avocați, Kathryn a depus o plângere contra lui CR7 pentru defăimare, viol, înșelăciune, agresiune fizică și că i-ar fi provocat și un stres emoțional.

Vineri, Der Spiegel a scris din nou despre cazul de viol redeschis în Las Vegas împotriva lui Cristiano Ronaldo. (Detalii AICI) Având și declarația victimei, Kathryn Mayorga, americanca de 34 de ani afirmând: "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de unu la sută". Acuza scene abominabile, ce au culminat cu un viol anal.

Citește și: Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Plan diabolic pus la cale împotriva femeii care-l acuză de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează