INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

Parma, depunctată » Pentru ce a fost sancționat clubul lui Man și Mihăilă

Dennis Man FOTO: Imago
Dennis Man FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 23:40 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 00:38

Aflată pe locurile care duc în play-off-ul pentru promovarea în Serie A, Parma a fost depunctată. Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man a pierdut un punct.

Presa din Italia scrie că Parma, locul 6, cu 51 de puncte, a fost sancționată cu pierderea unui punct. Conducerea clubului a plătit cu întârziere impozitul pe venit, pe luna februarie, depășind termenul limită, 16 martie.

Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani
UDINESE - NAPOLI
Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani

Clubul și-a recunoscut vinovăția, astfel că i se va scădea doar un punct. Pedeapsa va fi ispășită în actualul sezon.

În plus, președintele Kyle Joseph Krause și directorului executiv Oliver Anthony Krause au fost amendați cu 4.000 de euro.

Ca urmare a depunctării, Parma nu va avea de suferit. Va rămâne pe locul 6, cu 50 de puncte. Cagliari e pe 5, cu 51 de puncte, în timp ce Pisa e pe 6, cu 46 de puncte.

Dennis Man, văzut de italieni drept „emblema Parmei”

Mauro Meluso, fost jucător italian, actual director sportiv (ultimele două contracte, la Lecce și Spezia), a vorbit despre Man într-un interviu pentru Parma Live.

„Contra lui Cagliari, Man a dat un gol extraordinar. Al doilea, cu Benevento, a fost mai puțin dificil. Cred că Man reprezintă perfect Parma de astăzi. Capabil de prestații formidabile, de goluri frumoase, dar și de pauze mari”, a declarat peninsularul. 

„Pentru mine, Man e emblema Parmei. Românul e un fotbalist uriaș, totuși, nu are continuitate. Poate că are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult”.

Citește și:

Planuri mărețe la Aston Villa: peste 100 de milioane de euro pentru fotbaliști de la Barcelona și Juventus!

Președintele fotbalului brazilian dă cărțile pe față: „Ancelotti este favoritul nostru!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
John.Wick
John.Wick  •  05 Mai 2023, 01:22

Dacă era și la noi regula asta, kfr juca demult "adevărate" derby-uri cu clona fără drept de promovare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează