INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Clipele de groază trăite de Pogba: „Doi tipi și-au îndreptat armele spre mine. Atunci le-am zis că îi voi plăti”

Paul Pogba/ foto Imago Images
Paul Pogba/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 21:58 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 22:30

Paul Pogba, mijocașul lui Juventus, le-a povestit anchetatorilor cum a decurs atacul armat asupra sa din martie.

Pogba a făcut plângere împotriva fratelui său, Mathias, și a unor prieteni ai acestuia. În martie, Paul a fost șantajat și i s-a cerut să plătească 13 milioane de euro drept taxă de protecție, ceea ce nu s-a întâmplat.

Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?
halep, depistată pozitiv
Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?

Pogba a trăit clipe de groază: „Și-au îndreptat armele spre mine”

Acum au ieșit la iveală mai multe detalii din timpul anchetei Parchetului din Paris. „Eram speriat. Cei doi tipi au îndreptat armele spre mine. Din moment ce mă țineau așa, sub amenințarea armei, le-am spus că voi plăti. Au strigat la mine: «Taci, uită-te în jos»”, le-a spus Pogba anchetatorilor, potrivit Journal du Dimanche, citat de Marca.

Boubacar Kamara, un prieten din copilărie al lui Paul Pogba, a povestit că francezul a fost în stare de șoc după atac, sugerând chiar că ar vrea să se retragă din fotbal.

„«Nu mai vreau să joc fotbal», mi-a spus el. Paul plângea. I-am spus să se calmeze. A sunat pe cineva, nu știu pe cine. Îi era teamă pentru copiii săi, pentru soția sa, pentru familia sa”, a spus Kamara.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cum i-a făcut fericiți căpitanul lui Flamengo pe oamenii ce se ocupă cu întreținerea stadionului Maracana, după ce „vulturii” au cucerit Cupa Braziliei

https://www.gsp.ro/international/campionate/presiuni-pentru-fifa-de-a-elimina-iranul-678060.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează