INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO + FOTO Pep Guardiola s-a întâlnit cu cea mai în vogă fotbalistă și a fost ofertat: „Aș veni gratis, dar trebuie să te avertizez că alta e problema”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 11:47 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 12:56

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a avut o apariție în documentarul despre jucătoarea Aitana Bonmati, iar cei doi au pus la cale un plan interesant pentru viitorul Barcelonei.

Aitana Bonmati (26 de ani) este jucătoarea momentului în fotbalul feminin. Mijlocaș la Barcelona și la naționala Spaniei, Aitana a cucerit în ultimul an Cupa Mondială, Liga Națiunilor, Champions League și titlul în Spania. Dar și cele mai importante trofee individuale: Balonul de Aur, premiul FIFA The Best, Balonul de Aur al Campionatului Mondial, premiul pentru cea mai bună jucătoare din Liga Națiunilor și Premiul Laureus pentru cea mai bună sportivă.

Recent, catalana a fost protagonista unui documentar în care a apărut și Pep Guardiola. Iar cei doi au avut un dialog amuzant, după ce jucătoarea a declarat că vrea să fie director sportiv în club, după ce se va retrage.

VIDEO. Pep Guardiola, dialog amuzant cu Aitana Bonmati, vedeta Barcelonei

Aitana Bonmati: „Îmi place să fiu în conducere. Și din păcate nu sunt multe femei în funcții de conducere. Poate când te vei retrage, la 80 de ani...”
Pep Guardiola: „Îți mulțumesc pentru ofertă.”

Aitana Bonmati: „Încă nu ți-am făcut nicio ofertă.”
Pep Guardiola: „Dar aș veni gratis, nu te preocupa. Nu ar fi probleme din punct de vedere economic. Dar trebuie să te avertizez că alta e problema. Eu voi fi președintele și eu te voi aduce ca director sportiv. Și nu-ți face griji, nu vreau să antrenez până la 80 de ani.”

+36 FOTO

Citește și:

Doi fotbaliști din Premier League, arestați pentru viol! Cum a reacționat clubul
PREMIER LEAGUE
Doi fotbaliști din Premier League, arestați pentru viol! Cum a reacționat clubul
Edi Iordănescu, devastat după accidentarea lui Moruțan » A stat toată noaptea pe telefoane: „E o lovitură grea”
ACCIDENTARE
Edi Iordănescu, devastat după accidentarea lui Moruțan » A stat toată noaptea pe telefoane: „E o lovitură grea”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează