INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Platini atacă FIFA: ”Când m-au judecat, doi judecători din patru dormeau”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 11:48

Fostul președinte UEFA Michel Platini, suspendat 4 ani pentru corupție, cere măsuri dure: ”Comisia de Etică trebuie să dispară. Singurul scop e să-i elimine pe cei care se opun politicii FIFA”.

Chiar dacă tribunalul federal elvețian a închis cazul lui și nu îl va condamna pentru corupție, FIFA nu vrea să schimbe hotărârea Comisiei de Etică. Va rămâne suspendat 4 ani!

Michel Platini, care va împlini 63 de ani pe 21 iunie, atacă însă în continuare forul internațional, susținând și acum că tot acest scenariu a fost pus la cale în birourile de la Zurich pentru a-l împiedica să devină președintele FIFA.

”Comisia de Etică trebuie să dispară. Singurul său scop, ca braț armat al FIFA, este să-i elimine pe cei care se opun politicii FIFA”, a declarat Platini într-un interviu oferit ziarelor elvețiene 24 Heures și Tribune de Geneve.

Fostul Balon de Aur francez susține că ”la procesul meu, doi judecători din patru dormeau. Iar, la sfârșit, n-au ținut cont că aveam o factură pentru ca FIFA să plătească ce îmi datora. Este acesta un comportament etic?”.

”Trebuie să schimbăm această justiție părtinitoare și oportunistă pentru a nu mai putea înlătura adversarii FIFA în viitor. Nu mai vreau alte nedreptăți”
Michel Platini, fost președinte UEFA

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  03 Iunie 2018, 04:59

Rolul instanțelor civile este să intervină atunci când cei dintr-o asociație nu sunt de acord. Cazul Mititelu. Adresându-se instanțelor civile Mititelu a fost dezafiliat. Procesul a continuat și mi-e greu să cred că Binomul Sandu+Dragomir nu au plătit ceva compensații lui Mititelu ca să fie achitați.

2135736246713630
Gabi Nicolae  •  02 Iunie 2018, 14:45

Platini a fost cel care a decis locul de disputare a finalei Champion League 2018 : Kiev . Un oras cu infrastructură sub cea a Bucureștiului! Am fost acolo si l-am înjurat de cel putin 3 ori pe zi pe Michel Platini din cauza asta. ...

gardenparty
gardenparty  •  02 Iunie 2018, 13:12

Ce mult seamana cu un personaj mioritic pe nume Liviu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close