INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Președintele lui Napoli revoluționează fotbalul » Meciuri fără pauză, întreruperi de 2 minute la fiecare 10 și eliminări temporare în loc de cartonașe!

Aurelio De Laurentiis // Foto: Imago
Aurelio De Laurentiis // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 20:24 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:40

Aurelio De Laurentiis (72 de ani) are idei trăsnite și sugerează ce schimbări ar trebui adoptate rapid în fotbal pentru dinamizarea lui. Proprietarul liderului din Serie A vrea eliminarea pauzei de un sfert de oră dintre cele două reprize.

„Regulile s-au învechit, fotbalul are 150 de ani și trebuie să intervenim. Lumea nu se gândește și la fanii tineri pentru care să stea în fața televizorului două ore e prea mult, ei sunt obișnuiți cu viteza de la smartphone sau tabletă. De aceea eu aș vrea să se renunțe la cele 15 minute de la mijlocul partidelor și în locul lor să se întrerupă jocul două minute la fiecare zece jucate. În acest timp, antrenorii ar avea posibilitatea să intervină și să dea indicații!”, a spus De Laurentiis, în interviul acordat Bild.

Expulzări în loc de cartonașe

Patronul azzurrilor are soluții și pentru reducerea cartonașelor și a numărului de faulturi: „Ar trebui să fie permise și mai multe înlocuiri decât în prezent. Cartonașele galbene să se transforme în eliminări temporare de zece minute, iar cele roșii în expulzări de jumătate de oră. Mă gândesc și la camere de luat vederi montate pe cap, pe ghetele sau genunchii jucătorilor”.

Lecția ținută de Luciano Spalletti copiilor care ignoră școala pentru Napoli: „Nu vă pasă!? Cum o să înțelegeți indicațiile mele când va trebui să vă antrenez?”
ITALIA
Lecția ținută de Luciano Spalletti copiilor care ignoră școala pentru Napoli: „Nu vă pasă!? Cum o să înțelegeți indicațiile mele când va trebui să vă antrenez?”

Partide vândute suporterilor

De Laurentiis propune schimbări și în privința drepturilor de televizare ale partidelor. „Trebuie să facem o punte între cluburi și fani. Meciurile să nu mai fie vândute doar pentru 2-3 televiziuni, ci direct tifosilor, prin intermediul mai multor platforme. 

Fie că vor fi prin satelit, digital ori internet, apelând la Netflix, Paramount, DAZN, Sky, Apple, Discovery și Disney+. Și, până se va ajunge la acest obiectiv, trebuie să luptăm împotriva pirateriei prin politică și orice mijloace. Este un cancer al sportului și spectacolului.”

Osimhen și Kvaratskhelia nu sunt de vânzare, indiferent de sumele oferite și de cluburile care-i doresc, pentru că noi nu avem nevoie de bani. Suntem un club fără datorii

- Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola ar putea demisiona de la Manchester City chiar înainte să se termine ancheta: „Dacă mă mint, în ziua următoare nu mai sunt aici!”

Percheziții în Bundesliga » Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră! Fiul lor de 13 ani a dus cocaină la școală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihalachy
mihalachy  •  14 Februarie 2023, 15:16

multe meciuri plictisitoare,dar nu trebuie de9 x10, pot sa fie 6x10,dar joc efectiv! si cand tragi de timp! sa intervina arbitruL sa dai mingea adversarului, ca la handbaL!

mal.
mal.  •  09 Februarie 2023, 13:07

Așa este, meciul se dinamizează și durează mai puțin de 1 oră și 45 minute! 90 de minute are 9 calupuri de 10 minute; 9 x 2 = 18 minute de intrerupere; în total 108 minute, adică 1 oră și 48 minute! Măi dom´ Laurentis: nu s-a scurtat, chiar s-a lungit, doar că nu mai ai timp să mergi la toaletă!!! Ha, ha, ha!

GardaIosefina
GardaIosefina  •  09 Februarie 2023, 12:06

Camere pe genunchii jucatorilor =))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează