INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Protest INCREDIBIL » Cum a apărut la antrenament jucătorul care își dorește să fie antrenat de Boloni

Ladislau Boloni și Lamkel Ze. Sursa foto: Imago
Ladislau Boloni și Lamkel Ze. Sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 09:43 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 10:12

Didier Lamkel Ze (24 de ani), fostul elev al lui Ladislau Boloni de la Antwerp, a venit la antrenamentul echipei sale îmbrăcat în tricoul rivalilor de la Anderlecht, în semn de protest față de conducerea clubului.

Conform publicației lesoir.be, colegii lui Lamkel Ze au fost șocați când l-au văzut la antrenament în tricoul formației Anderlecht. Mai exact, camerunezul purta tricoul lui Yannick Bolasie (în prezent la Sporting Lisabona) din urmă cu două sezoane.

11 goluriîn 51 de partide a marcat Lamkel Ze la Antwerp, sub comanda lui Ladislau Boloni

Înțelegere verbală cu Panathinaikos

Didier Lamkel Ze are o înțelegere verbală cu Panathinaikos, formația antrenată de fostul său tehnician de la Antwerp, dar atacantul camerunez s-a lovit de refuzul conducerii.

Jucătorul a fost exclus din lot la începutul lunii octombrie și trimis la echipa a doua a clubului, iar de atunci face presiuni asupra oficialilor pentru a-l lăsa să se transfere la trupa antrenată de Ladislau Boloni, însă nu a avut prea mare succes până acum.

Protest INCREDIBIL » Cum a apărut la antrenament jucătorul care își dorește să fie antrenat de Boloni
Sursa foto: Imago

Sunt decis, vreau să merg la Panathinaikos. Îl voi reîntâlni pe Laszlo Boloni, părintele meu spiritual. Mă cunoaște și crede în mine. El e antrenorul care comunică mult și care îți spune direct dacă ai jucat bine sau nu

Lamkel Ze, Antwerp

Citește și alte știri despre Ladislau Boloni:

Ladislau Boloni, despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „El a adus ruptura!”

Boloni, pas greșit în Grecia » Panathinaikos s-a încurcat pe teren propriu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează