INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Răsturnare de situație în telenovela Harry Kane » Cu Mbappe pe picior de plecare, PSG se reînscrie în cursa pentru căpitanul Angliei

Harry Kane, atacant Tottenham Hotspur. 
Foto: Imago
Harry Kane, atacant Tottenham Hotspur. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 19:53 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 20:24

Campioana Franței ar putea oferi 116 milioane de euro, cât cere Tottenham pentru atacantul englez, și să-i ia fața lui Bayern, cu care Harry Kane (29 de ani) e înțeles de mai multă vreme.

În timp ce Bayern e pe punctul de a avansa a treia ofertă pentru Harry Kane, de 100 de milioane de euro, un alt club potent financiar stă la pândă și încearcă să i-l sufle campioanei Germaniei. RMC Sport anunță că PSG vrea să se implice în negocierile pentru căpitanul naționalei Angliei: „Kane nu îi închide ușa lui PSG, conducătorii parizienilor sunt optimiști”.

Viitorul lui Harry Kane pare decis! Verdictul patronului: „Vinde-l dacă refuză să prelungească!”
ANGLIA
Viitorul lui Harry Kane pare decis! Verdictul patronului: „Vinde-l dacă refuză să prelungească!”

Bayern Munchen nu va trece de 100 de miloane pentru Harry Kane

Președintele Nasser Al-Khelaifi a fost recent la Londra, unde s-ar fi putut întâni cu Daniel Levy, proprietarul lui Tottenham, și să-i propună să discute despe transferul atacantului de 29 de ani. 

„Cu siguranță a discutat și cu persoane din anturajul lui Kane. Nu s-a ajuns la nicun acord, nici măcar verbal, dar Harry se poate folosi de PSG pentru a-i forța pe cei de la Bayen să supraliciteze cu a treia propunere. Situație care nu le convine deloc bavarezilor, 100 de milioane fiind pragul maxim la care se vor opri cu ofertele”, explică sursa citată.

Soția lui Harry Kane ar prefera Parisul în loc de Munchen

„Nasser Al-Khelaifi se arată foarte optimist și și-l imaginează deja pe Kane în tricoul parizian. Acest optimism este alimentat și de soția fotbalistului, care poate face o comparație cu ceea ce oferă Parisul față de Munchen, pe care l-a vizitat recent pentru a vedea case și scoli pentru copii”, a precizat RMC Sport.

PSG s-a gândit din nou la Kane în condițiile în care, ipotetic vorbind, Kylian Mbappe ar pleca în această vară și Luis Enrique ar rămâne descoperit. Și contractul francezilor ar putea fi mai generos decât ce i-a pregătit Bayern.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

PSG a acceptat o ofertă astronomică pentru Mbappe! Lipsește doar semnătura jucătorului

Anglia tristă » S-a stins Trevor Francis, primul fotbalist insular transferat cu peste 1 milion de lire, dublu câștigător de Cupa Campionilor

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează