INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

După ce i-a ratat pe Osimhen și pe Kane, PSG și-a schimbat prioritatea pentru atacantul dorit în această vară

Kolo Muani // Foto: Imago
Kolo Muani // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 20:33 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 21:51

Randal Kolo Muani (24 de ani), jucătorul lui Eintracht Frankfurt, e principalul obiectiv al campioanei Franței. Le Parisien scrie că PSG ar trebui să plătească nemților peste 70 de milioane de euro pentru internaționalul francez.

PSG își caută atacant, dar deocamdată castingul n-a oferit nicio soluție, fie din cauza prețului, fie din cauza dorinței jucătorului. Le Parisien scrie astăzi că cele două piste abordate de campioana Franței n-au condus la niciun rezultat. 

Victor Osimhen, golgheterul ultimei ediții de Serie A, e prea scump, Aurelio De Laurentiis, propritarul lui Napoli, cerând 180 de milioane de euro! Sumă la care Parisul a spus imediat stop joc și s-a orientat spre Harry Kane. Numai că atacantul englez al lui Tottenham este din ce în ce mai aproape de Bayern.

Alt scandal cu Neymar » Brazilianul a sărit la bătaie într-un club de noapte!
BRAZILIA
Alt scandal cu Neymar » Brazilianul a sărit la bătaie într-un club de noapte!

Kolo Muani are contract până în 2027

În aceste condiții, s-a schimbat prioritatea, astfel că principalul obiectiv în mercato estival a devenit Randal Kolo Muani Jucătorul francez de 24 de ani nu e deloc ieftin nici el, însă oricum pare mai accesibil decât primele două ținte. Conform aceluiași cotidian, Eintracht Franfurt l-ar vinde pentru o sumă de cel puțin 70 de milioane de euro, francezul născut la Bondy având contract cu clubul german până în 2027. 

Kolo Muani fusese și pe radarul lui Bayern, care s-a răzgândit după ce Eintracht a cerut 100 de milioane. Motivul? Randal n-are decât un singur sezon cu cifre foarte bune.

Eintracht l-a luat gratis acum un an!

Atacantul de 24 de ani a plecat vara trecută liber de contract, după despărțirea de FC Nantes, așa că echipa din Frankfurt ar realiza o nouă superafacere dacă va reuși să-l vândă. 

„PSG este decisă de data asta să meargă până la capăt pentru RKM, care deține profilul căutat de francezi, și să negocieze transferul cu Eintracht”. notează același Le Parisien. Kolo Muani are 23 de goluri și 17 assisturi în 46 de meciuri jucate la Frankfurt în sezonul trecut.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Steven Gerrard s-a răzgândit » A acceptat oferta primită din Arabia Saudită: cu ce club a semnat

Marcelo Brozovic a plecat de la Inter și a fost prezentat oficial la Al-Nassr, unde va juca alături de Cristiano Ronaldo

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
m1hnea1111111
m1hnea1111111  •  04 Mai 2024, 22:32

salut ai instagram?

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  04 Iulie 2023, 11:08

Sper ca atacantul francez va confirma, nu va fi un al doilea Jovic, pe care Eintracht l-a vandut extrem de bine si care n-a confirmat deloc!

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  03 Iulie 2023, 22:31

Un transfer perfect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează