INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Misiune dificilă pentru Real Madrid în La Liga. Fără cel mai bun jucător pe un teren greu

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 14:11 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 14:17

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a dezvăluit că atacantul Karim Benzema (34) nu va juca luni în meciul de campionat cu Rayo Vallecano.

Devansată în fruntea clasamentului de Barcelona, după victoria catalanilor cu Almeria, 2-0, Real Madrid este nevoită să câștige luni seara în deplasarea cu Rayo Vallecano pentru a reveni pe primul loc din La Liga.

Doar că „albii” nu vor avea la dispoziție cel mai important jucător, Balonul de Aur Karim Benzema, care se confruntă cu probleme medicale. Carlo Ancelotti nu va putea miza nici pe fundașul central Antonio Rudiger.

Clubul din Liga 1 aflat pe marginea prăpastiei: „Bătaie de joc, cerșim în stânga și în dreapta! Am ajuns să iau pastile”
FINANCIAR
Clubul din Liga 1 aflat pe marginea prăpastiei: „Bătaie de joc, cerșim în stânga și în dreapta! Am ajuns să iau pastile”

Real Madrid, fără Karim Benzema în deplasarea cu Rayo Vallecano

„Benzema nu va juca, nu se simte bine. S-a antrenat vineri și părea în regulă, dar apoi a avut ceva probleme. Absența sa ne-a permis să fructificăm calitatea unor jucători precum Vinicius, Rodrygo, Valverde... dar vom avea nevoie de el după Campionatul Mondial.

Cred că va fi disponibil joi (n.r. - cu Cadiz), dar Rudiger nu”, a precizat Ancelotti la conferința de presă.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, despre...

... retragerea lui Gerard Pique: „A fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-am văzut. A decis să se oprească, ceea ce nu este ușor. A luat o decizie importantă pentru viața lui”.

... meciul cu Rayo: „Rayo joacă foarte bine, foarte intens acasă. Va fi complicat, trebuie să dăm totul”.

... Eden Hazard: „Are multă concurență. Unii jucători merită să joace mai mult, dar concurența e aprigă”.

... tragerea la sorți pentru optimile Champions League: „Vom avea un adversar complicat cu siguranță, dar grija pentru ziua de mâine este jocul cu Rayo. Dar sper că nu se vor mai încurca la tragere mâine”. Anul trecut, oficialii UEFA au comis o greșeală la tragerea la sorți, motiv pentru care au repetat-o la câteva ore distanță. Real primise Benfica drept adversar inițial, apoi a fost repartizată contra lui PSG.

Rayo Vallecano a pierdut un singur meci dintre cele 5 jucate acasă în acest sezon de campionat, 0-2 cu Mallorca în august. De atunci, 3 victorii și un egal, inclusiv un 5-1 cu Cadiz.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu Duțu și strănepotul lui Mussolini în teren, Lazio Primavera a trecut de Pisa » Românul a fost decisiv

Finală dramatică în MLS: Los Angeles FC, campioană după un succes la penalty-uri! Bale, erou pentru formația sa cu un gol în minutul 120+8

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează