INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, după derbyul Salonicului: „Nu sunt arogant, dar noi suntem la alt nivel”

Razvan Lucescu, antrenor PAOK, foto: Imago
Razvan Lucescu, antrenor PAOK, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 09:41 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 09:46

Răzvan Lucescu le-a reamintit celor de la Aris, după derbyul Salonicului (0-0), că PAOK a atins „sferturile” Conference League sezonul trecut. „Aris trebuie să facă mulți pași înainte pentru a ne ajunge", a declarat Răzvan Lucescu.

De la întoarcerea sa în Grecia, la PAOK, Răzvan Lucescu a jucat de cinci ori derby-ul Salonicului cu Aris, toate în campionat, și nu a învins niciodată. Trei înfrângeri, două egaluri, fără gol marcat, golaveraj 0-3. 

Mircea Lucescu știe cauza căderii lui Dinamo Kiev: „Jucătorii au altă prioritate
UCRAINA
Mircea Lucescu știe cauza căderii lui Dinamo Kiev: „Jucătorii au altă prioritate" + Ce acuză: „Nu e ca în fotbalul european”

Portarul lui Răzvan Lucescu a apărat un penalty în Aris - PAOK 0-0

Duminică seară, în deplasare, pe un stadion fierbinte, aprins de fanii galben-negrilor cu torțe și încheiat cu două cartonașe roșii (Dabo - El Kaddouri, ambele în al 6-lea minut de prelungire, după o grămadă deschisă pe teren), PAOK a avut câteva ocazii mari. Totuși, MVP-ul meciului a fost goalkeeperul său. Kotarski a apărat un penalty în minutul 53.

Când i s-a spus, la conferință, că portarul a fost iar cel mai cel mai bun jucător al lui PAOK în derby, Lucescu a replicat: „Kotarski a blocat o lovitură de pedeapsă, însă am avut mai multe șanse de gol. Nu sunt arogant, dar noi suntem la alt nivel. Aris trebuie să facă mulți pași înainte pentru a atinge nivelul nostru”. 

Referindu-se la parcursul european din sezonul precedent al alb-negrilor, cu sfert de finală în Conference League. 

Răzvan Lucescu: „Uneori, deciziile au arătat nesiguranță” 

Nu e îngrijorat de acest 0-0. „Dacă nu poți câștiga un meci, e important să nu-l pierzi", a afirmat antrenorul. Ce a zis și Jürgen Klopp, managerul lui Liverpool, după 0-0 cu Everton, sâmbătă. 

Analizând jocul, a observat că „uneori, băieții au luat decizii care au arătat nesiguranță, rezultatul unor minți fără claritate". A apreciat „spiritul de luptă pe care l-am avut. Mi-ar fi plăcut să controlăm mai mult partida. E nevoie de timp pentru a deveni echipa care să domine pe toate terenurile. Pentru mine, acest 0-0 nu e un pas înapoi". 

Suntem la început și construim ceva nou. Avem un grup de jucători cu calități diferite și încercăm să găsim chimia între ei, ceea ce nu e ușor
- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Citește și alte știri de fotbal internațional:

FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League

Revine în Europa » Unde a ajuns să dea probe Diego Costa, liber de contract de 8 luni

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează