INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Reacția lui Erling Haaland, după ce fanii lui Manchester United i-au adus aminte cine i-a rupt piciorul tatălui său

Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. 
Foto: Instagram @erling.haaland
Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. Foto: Instagram @erling.haaland

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 16:50 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 17:04

Erling Haaland a fost din nou eroul lui Manchester City, după ce a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în derby-ul local câștigat în fața celor de la Manchester United, scor 3-0. 

Haaland a ținut să le răspundă fanilor lui United la finalul meciului, după ce aceștia i-au scandat numele lui Roy Keane în momentul în care Haaland se pregătea să execute penalty-ul din minutul 26.

ISTORIE! Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2023, al 8-lea din carieră » Top 3 la ediția din acest an + toate trofeele acordate la gala din Paris
BALONUL DE AUR
ISTORIE! Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2023, al 8-lea din carieră » Top 3 la ediția din acest an + toate trofeele acordate la gala din Paris

Roy Keane i-a rupt piciorul lui Alf-Inge Haaland

Roy Keane i-a rupt piciorul lui Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling, într-un duel dintre Manchester United și Manchester City din 2001. Căpitanul din acea vreme al lui Manchester United, Roy Keane, era cunoscut pentru stilul său agresiv din teren și din afara lui. 

Conflictul dintre Keane și Alf-Inge Haaland s-a iscat în 1997, când Haaland evolua pentru Leeds United. Roy Keane s-a accidentat la picior în timpul partidei, iar Alf-Inge Haaland s-a dus lângă el și i-a strigat nervos să nu simuleze.

Keane a lipsit atunci câteva luni de pe teren, dar n-a uitat cuvintele lui Haaland, pe care s-a răzbunat 4 ani mai târziu. Roy Keane a avut o intrare criminală asupra lui Haaland pentru care a văzut cartonașul roșu direct. Haaland se confrunta deja cu probleme la piciorul țintit de Keane, iar doi ani mai târziu se retrăgea din activitatea de fotbalist, după ce s-a operat la genunchi și nu a reușit să-și recapete forma sportivă.

Erling Haaland: „Am simțit puțină presiune, suporterii rivali strigau «Keano, Keano»”

Erling Haaland a vorbit după meci despre scandările suporterilor rivali: „Am simțit puțină presiune înainte să execut penalty-ul. Mulți suporteri rivali strigau ”Keano, Keano”, nu înțeleg de ce. Am simțit presiunea, dar am marcat, a fost un sentiment extraordinar. M-am bucurat foarte tare că am marcat. Mă bucur că am câștigat, e tot ce contează”.

Vezi și alte știri:

30 de staruri ale fotbalului mondial care n-au câștigat niciodată Balonul de Aur
Balonul de Aur
30 de staruri ale fotbalului mondial care n-au câștigat niciodată Balonul de Aur
Vești bune de la Bas Dost din spitalul din Alkmaar: „Mă simt bine. Ajutorul primit a fost fantastic”
ȚĂRILE DE JOS
Vești bune de la Bas Dost din spitalul din Alkmaar: „Mă simt bine. Ajutorul primit a fost fantastic”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează