INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

Reacția ironică a lui Sergio Ramos la "teatrul" lui Suarez: "Nu suntem aici să educăm pe nimeni. Eu am trei copii acasă, e suficient!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 01:36

Jucătorii lui Real Madrid au fost acuzați de lipsă de fair-play pe finalul El Clasico, încheiat 2-2 (Detalii AICI), pentru că n-au dat mingea afară când Luis Suarez era căzut pe gazon, acuzând o accidentare.

"Fiecare are mama și tată. Nu suntem aici să educăm pe nimeni. Pentru asta există arbitrul. Eu am trei copii acasă, e suficient.

Voiam să mai dăm un gol și să câștigăm și, cunoscându-l pe Suarez, am spus să nu mai dăm balonul în aut degeaba. Nici nu l-am atins. Eu am fost acolo, la acel duel la minge, știam că nu i-am făcut absolut nimic.

Ei n-au luat titlul cu arbitrii. Au meritele lor și sunt câștigători pe drept. Au fost mai buni tot sezonul, îi felicităm. Noi am avut șansa de a ne lupta la titlu și n-am profitat. Asta e. Acum avem treburile noastre cu finala Ligii. Nici Real Madrid nu a luat 4 Ligi în ultimii ani cu arbitrii sau cu noroc", a spus Sergio Ramos.

"Știam cum se comportă Suarez și că nu era ceva grav, așa că de-asta n-am dat mingea afară. Nu am vrut. Era teatru"
Marcelo, Real Madrid

Vezi și:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  07 Mai 2018, 06:47

Stie din proprie experiență. Ramos un mare bufon și mai are niste actori pe la el prin echipa printre care și marele penaldo.

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  07 Mai 2018, 08:39

Nu mi -a placut niciodata acest Suarez , mereu exagerat , teatral cu gesture ieftine ... e la acelasi nivel cu Ramos !

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Mai 2018, 15:53

Daca si cei trei copii vor ajunge la fel de primitivi ca si tatal lor, vai si amar de aceasta familie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează