INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

REAL MADRID - BARCELONA 0-1 // Sergio Ramos: „Lucrurile scapă de sub control”

Sergio Ramos, Real Madrid
Sergio Ramos, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 00:33

Sergio Ramos a ajuns pe locul 1 la derby-uri jucate în istoria LaLiga, 42, într-o partidă tristă pentru Real Madrid, 0-1 acasă cu Barcelona (Rakitic 26).

„Nu e un coșmar să jucăm cu Barcelona, dar fotbalul înseamnă gol și noi nu am avut această eficacitate. Ei au finalizat și asta contează în fotbal. Nu a fost suficient să jucăm bine, să îi dominăm. Trebuie felicitați.

Au fost multe meciuri intense, cu un nivel mare de efort. Se vede, n-am avut mult timp de recuperare, dar nici ei, așa că nu e o scuză. Când îți lipsesc golurile, lucrurile scapă de sub control.

E păcat că am ajuns la 12 puncte de ei în campionat, dar încă mai luptăm. Miercuri avem un meci important în Liga Campionilor, nu trebuie să uităm nici asta”, a declarat Sergio Ramos.

„Barca a avut mai multe ocazii și le-a fructificat. Noi nu am înscris și ne-a costat. Ne-a lipsit și ultima pasă, iar Lenglet a blocat două șuturi importante ale noastre. Am jucat bine cu Barcelona în meciurile din 2019, dar n-am reușit să le dăm gol”
Thibaut Courtois, portar Real Madrid

„Nu știu care e relația fanilor cu Bale, de ce l-au fluierat. Din interior pot spune că e un jucător foarte important pentru noi. Trebuie să fie conectat, el e cheia”
Dani Carvajal, fundaș Real Madrid

vezi și:

FOTO + VIDEO Barcelona, a doua victorie pe „Bernabeu” în 4 zile! Realul, învinsă de „scărița” de efect a lui Ivan Rakitic

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Martie 2019, 11:24

Liniște! Vorbește rușinea Realului, cel care-i pătează blazonul cu gesturile sale golănești!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  03 Martie 2019, 09:02

sunt intr-o pasa grea ,o sa treaca si peste asta ,bine ar fi sa-si revina in CC pt. ca merita

saramago
saramago  •  03 Martie 2019, 09:04

"Miercuri avem un meci important în Liga Campionilor, nu trebuie să uităm nici asta." - Sergio Ramos a folosit pluralul solidaritatii. Nu de alta, dar este suspendat pentru returul cu Ajax.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează