INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Granzii Spaniei, în criză! După Barcelona, și Real Madrid anunță noi cazuri de coronavirus

Gerard Pique și Vinicius Jr
Foto: Imago
Gerard Pique și Vinicius Jr Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 18:50 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 19:59

Situație alarmantă la Real Madrid și FC Bracelona înaintea meciurilor de duminică. Ambele echipe au probleme mari de lot cauzate de pandemia de coronavirus.

După ce Barcelona a ajuns la 7 jucători infectați cu COVID-19, Real Madrid a anunțat și ea că are noi jucători pozitivi.

Mbappe vrea „capul” lui Real Madrid: „Sunt gata s-o elimin din Champions League”
„OPTIMI”
Mbappe vrea „capul” lui Real Madrid: „Sunt gata s-o elimin din Champions League”

Este vorba despre Courtois, Valverde, Camavinga şi Vinicius Jr., toți fiind indisponibili pentru meciul de duminică pe care madrilenii îl joacă în deplasare la Getafe. 

„Din păcate, deși am respectat toate măsurile sanitare impuse, am fost testat pozitiv la COVID-19 la ultimul test. Deși nu am niciun simptom, sunt acasă, în izolare, și urmez protocolul. Sper să revin în cel mai scurt timp posibil”, a transmis Thibaut Courtois prin intermediul rețelelor de socializare.

O lună decembrie dificilă pentru Real Madrid

Luna decembrie a fost o complicată pentru Carlo Ancelotti. Pe lângă cei 4 jucători depistați pozitiv azi, alți 6 fotbaliști s-au confruntat cu virusul. 

Marcelo, Luka Modric, Marco Asensio, Gareth Bale, Andriy Lunin și Rodrygo au fost indisponibili pentru ultimele meciuri ale anului.

Barcelona este într-o situație mult mai complicată

Pe lângă cazurile de Covid-19 din lot, Barcelona se confruntă și cu numeroase accidentări, astfel că la meciul cu Mallorca de duminică, Xavi are indisponibili 15 fotbaliști.

Gavi, Dembélé și Umtiti, Jordi Alba, Dani Alves, Lenglet și Balde sunt jucătorii pozitivi, în timp ce Depay, Ansu Fati, Pedri, Dest, Sergi Roberto și Braithwaite sunt nerefăcuți după accidentări, iar Busquets e suspendat. Nici Ferran Torres, care va fi înregistrat de-abia luni, nu va putea evolua. În total, 15 absenți!

Conform ziarului catalan Sport, Xavi are doar opt jucători de câmp disponibili la prima echipă: Piqué, Araujo, Eric García, Mingueza, Frenkie de Jong, Puig, Coutinho și Luuk de Jong.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Bayern, Barcelona și Juventus se bat pe un jucător din Bundesliga » Și-a anunțat clubul că pleacă GRATIS la vară!

S-a enervat Klopp: „Așa nu o putem ajunge pe Manchester City!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează