INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

Real Madrid - Barcelona / VIDEO Reacție șocantă a secundului lui Setien în timpul El Clasico: „Mă c** în c***a de mama!”

Eder Sarabia, antrenorul secund al Barcelonei // sursă foto: getty +39   FOTO
Eder Sarabia, antrenorul secund al Barcelonei // sursă foto: getty

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 09:54

Eder Sarabia (39 de ani), antrenorul secund al Barcelonei și mâna dreaptă a antrenorului Quique Setien (61), a fost surprins de camerele televiziunii spaniole aruncând cuvinte grele în timpul meciului Real Madrid - Barcelona (scor 2-0).

Televiziunea spaniolă Vamos a filmat reacțiile lui Sarabia și a angajat experți în cititul pe buze pentru a reproduce ceea ce a spus secundul Barcelonei.

După ce francezul Antoine Griezmann a trimis un șut departe de buturile apărate de Thibaut Courtois, Sarabia a scos niște cuvinte greu de reprodus: „Goool... bag-o în poartă, Antoine (n.r. Griezmann), mă c*c în c***a de mama!”

Câteva minute mai târziu, Sarabia a fost surprins din nou în timp ce avea o reacție nervoasă, însă de această dată nu este clar despre ce jucător vorbea secundul: „Nu face nimic din ce ar trebui să facă! Mă c*c în Dumnezeu!”

1 puncta obținut Barcelona în acest sezon din meciurile cu Real Madrid

În momentele în care nu a înjurat, Sarabia le-a transmis pe bancă colegilor din staff observațiile lui tactice: „Linia defensivă nu poate să stea atât de mult în spate, pentru că ei ne întind și apoi vine Benzema, primește mingea și creează superioritate numerică pentru ei. Trebuie să reducem mult mai mult spațiul”.

Cine este Eder Sarabia

Spaniolul în vârstă de 39 de ani este un colaborator vechi al lui Quique Setien, aceștia lucrând împreună din perioada în care Setien antrena Las Palmas (2015). Sarabia l-a urmat pe Setien la Real Betis, unde au antrenat timp de 2 ani, înainte de apelul Barcelonei.

Eder este fiul lui „Manu” Sarabia, fost jucător la Athletic Bilbao și în prezent analist sportiv pentru postul de televiziune Canal+ din Spania. Manu a jucat împreună cu Quique Setien la Logrones, prilej cu care antrenorul Barcelonei l-a cunoscut pe fiul acestuia, care avea să îi devină asistent.

Eder Sarabia a jucat fotbal doar la nivel de juniori.

Vezi și:

Barcelona îl vrea cu orice preț pe Lautaro Martinez! Oferă 70 de milioane de euro și doi jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
647410296025728
Alin Stefan Floroiu  •  03 Martie 2020, 17:06

*** e o expresie, nu traduceti tot timpul cuvant cu cuvant. Ati facut-o si la un articol cu Ramos. Si cealalta expresie se traduce altfel. Nu o stiam, dat am dat un search pe google. Puteati face si voi asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scooter
scooter  •  03 Martie 2020, 14:31

Rau stam cu traducerile... Daca ar fi asa usor sa traduci cum faceti voi, cuvant , cu , cuvant...pai ce ar iesi. Vorbim de niste expresii...care au cu totul alta conotatie in spaniola.

firaldo
firaldo  •  03 Martie 2020, 13:34
Postat de amicu pe 03 Martie 2020, 12:30

e acelasi petrescu cu care echipa cfr a facut senzatie in EUropa, acolo unde slugacestii s-au facut de bafta?

Nu cred ca ai inteles...aici vb de bun simt...de respect...de educație...imi este greu sa vad un meci al CFR...nu ptr ca echipa nu are valoare..ci ptr circul creat de acest grețos...de înjurături ...asa cum imi este sila sa privesc cum toată presa i ridica statui FC Fcsb-ului si jucătorilor săi Mbappei....Neymari...Ronalzi...cu valoare de sute de milioane de euro.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează