INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-0

Vinicius Junior a stabilit un record după Real Madrid - Barcelona! L-a depășit pe Lionel Messi

Vinicius a marcat primul său gol în El Clasico // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Vinicius a marcat primul său gol în El Clasico // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 07:35

Real Madrid a câștigat El Clasico, 2-0 cu Barcelona. Meciul a stabilit un nou record: Vinicius Junior este cel mai tânăr marcator în derby în acest secol.

După o primă repriză fără goluri, în care Barcelona a avut marile ocazii, Real Madrid a dominat repriza secundă și a marcat prin Vinicius și Mariano Diaz. Vinicius a deschis scorul în minutul 71, după o acțiune personală pe partea stângă. 

Extrema braziliană a înscris cu un șut la colțul scurt, iar prin această reușită a doborât recordul lui Leo Messi. Vinicius a devenit cel mai tânăr marcator din El Clasico din secolul 21! 

Lionel Messi, cel mai slab meci al sezonului + secetă profundă în El Clasico

Vinicius Junior l-a depășit pe Lionel Messi 

La meciul de pe «Sanatiago Bernabeu» Vinicius avea 19 ani și 233 de zile. Astfel, a depășit recordul deținut până acum de Leo Messi, care în martie 2007 marca la 19 ani și 259 de zile. 

4 goluriare Vinicius Junior în acest sezon și 3 pase de gol în 27 de meciuri

50 de secundeau trecut de la intrarea lui Mariano Diaz până la golul de 2-0 marcat în minutul 90+2. A fost cel mai rapid gol marcat de o rezervă în El Clasico în secoul 21

Citește și: 

Vinicius Junior, după primul gol în El Clasico: „Cea mai bună zi a mea la Madrid!” + ce a declarat Busquets

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2020, 12:26
Postat de mariuss72 pe 02 Martie 2020, 11:19

Asa ca ce? E golul lui, el a fost creditat, asa ca stergeti-va mucii in alta parte...marele pitic ce a facut aseara? Macar asta are 19 ani, nu are experienta...

Messi nu mai are de demonstrat nimic, la câte a făcut pentru Barca, pentru fotbal, în general. Ar trebui ca lumea să se întrebe unde a fost Griezmann, jucătorul de 120 de milioane pentru aducerea căruia s-au străduit atât de mult conducătorii Barcei. Zero barat! Se ascunde pe teren, iar când are mingea o pasează în spate, ca ultimul debutant fricos. Toți îl căutau insistent pe Messi( nici el în vreo formă deosebită) de parcă ar fi fost trepanați. Mijlocașii ei nu produc nimic în atac, singurul care mai încearcă o pasă filtrantă fiind doar "bătrânul" Busquets, ceea ce-i inadmisibil. Sezonul ăsta Barca e pe locul pe care e datorită faptului că i s-au tot împiedicat contracandidatele, nu datorită jocului și valorii ei intrinseci. Barca e o umbră, iar Messi dă tot mai mari semne de uzură, mai ales mentală. Conducerea catalanilor a comis prostie după prostie și acum culegele roadele. Realul este și el departe de cel de acum câțiva ani, dar a avut în față o Barcelona pe care au tăvălit-o mulți sezonul ăsta. Inclusiv echipe precum Granada și Levante, care altădată nu-și puneau decât problema scorului cu care vor pierde.

amicu
amicu  •  02 Martie 2020, 12:26
Postat de realcf pe 02 Martie 2020, 11:42

Pacaliciul asta a fost cu o clasa peste toti din atacul barcei...

Ce a făcut el în plus, că primul gol a fot marcat de pique in proprie poarta, după un șut lamentabil al acestui păcălici???? Daca te uiți majoritatea mingilor le-a pierdut sau le-a dat aiurea. Ce caută asta in lotul Realului????

realcf
realcf  •  02 Martie 2020, 11:51
Postat de Otilia Barbu pe 02 Martie 2020, 11:47

***

Va inteleg frustarea... dar zilele de glorie ale barcelonei au apus!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează