INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ELCHE 4-0

VIDEO Real Madrid, victorie la scor în fața lui Elche, în etapa cu numărul 21 din La Liga

Campioana Spaniei, Real Madrid, s-a impus, pe teren propriu, scor 4-0, în fața celor de la Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. 
Foto: Imago
Campioana Spaniei, Real Madrid, s-a impus, pe teren propriu, scor 4-0, în fața celor de la Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 08:03 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 09:15

Campioana Spaniei, Real Madrid, s-a impus, pe teren propriu, scor 4-0, în fața celor de la Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. 

Trupa din capitala Spaniei a început bine partida și a ratat prima mare ocazie în minutul 4, prin Eder Militao. Fundașul central brazilian a trimis o torpilă de la peste 30 de metri puțin pe lângă vinclul din stânga al porții lui Edgar Badia. 

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - Elche 4-0 

Doar 4 minute mai târziu, Real Madrid a deschis scorul prin Marco Asensio. Extrema dreaptă a grupării de pe „Santiago Bernabeu” a primit mingea de la Dani Carvajal, a driblat cu ușurință doi adversari și a finalizat la colțul lung, din interiorul careului. 

Real Madrid a irosit o nouă șansă de a marca în minutul 15. Vinicius Junior i-a centrat în interiorul careului lui Karim Benzema, însă atacantul francez al Realului a reluat cu capul pe lângă poartă, din 4 metri. 

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele
INFLUENȚE
Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

Gazdele au dus scorul la 2-0 în minutul 31. Enzo Roco, unul dintre stoperii lui Elche a atins balonul cu mâna în urma unei reluări a lui Karim Benzema dintr-o centrare plecată din gheata lui Federico Valverde. 

„Centralul” partidei a consultat sistemul de arbitraj video și a dictat penalty pentru madrileni. Karim Benzema a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și a dublat avantajul campioanei Spaniei. 

Elche a ratat prima oportunitate de a înscrie în minutul 37, prin Jose Carmona. La capătul unei combinații între Raul Guti și Ezequiel Ponce, balonul a ajuns la mijlocașul dreapta al oaspeților, care a șutat pe lângă poarta lui Lunin, din 7 metri. 

Real Madrid a dus scorul la 3-0 în minutul 45+1, prin același Karim Benzema. Rodrygo a fost faultat în interiorul careului, iar arbitrul a indicat din nou punctul cu var. Atacantul francez a înscris și a dus scorul la 3-0 pentru Real Madrid. 

În minutul 64, Marco Asensio a reluat spectaculos, din foarfecă, centrarea plecată din gheata lui David Alaba. Portarul lui Elche a fost însă la post și a respins mingea în corner. 

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 80, prin veteranul Luka Modric. Mijlocașul croat l-a învins pe Edgar Badia cu un șut de la marginea careului, direct în colțul drept al porții. 

S-a terminat 4-0 pentru Real Madrid, formație ce rămâne pe locul secund în clasamentul din La Liga, cu 48 de puncte, la 8 puncte distanță de liderul FC Barcelona. 

Clasamentul în La Liga 

Citește și: 

Chiar a fost derby! Grealish și Haaland, decisivi în Arsenal - Manchester City » Clasamentul ACUM

Prezent tot mai des în România, Van der Vaart a făcut o comparație colosală: „Fantastic! Mai valoros decât Harry Maguire”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează