INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Jorge Valdano crede că Raul e antrenorul ideal pentru club: „Vor găsi în el ceea ce Barcelona a găsit în Guardiola și Atletico în Simeone”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 22:15

Jorge Valdano (64 de ani), fostul fotbalist și antrenor al luI Real Madrid, crede că Raul Gonzalez (42 de ani) este omul ideal pentru postul de antrenor al „galacticilor”.

Raul, fotbalistul cu cele mai multe apariții în tricoul lui Real Madrid, antrenează în acest moment formația secundă a clubului. 

„La Castilla se coace un antrenor care, dacă vor ști să aibă grijă de el, va deveni simbolul de care Madridul are nevoie pentru a face față presiunii mediatice și așteptărilor fanilor. Nimic nu s-a potrivit mai bine cu spiritul clubului. Cu Raul aproape, „Bernabeu” înseamnă altceva.

E riguros, insistent, serios, pragmatic, competitiv. Își lasă și ultima picătură de transpirație pentru echipa asta, se dăruiește total. Cred că Real Madrid își va găsi în Raul ceea ce Barcelona a găsit în Guardiola sau Atletico în Simeone. E personificarea unui spirit. Mourinho, Allegri? Hai să începem prin a-l respecta mai mult pe Zidane, iar în viitor să nu-l uităm pe Raul”, a scris Jorge Valdano în rubrica săptămânală din El Pais.

REAL MADRID // Jorge Valdano crede că Raul e antrenorul ideal pentru club: „Vor găsi în el ceea ce Barcelona a găsit în Guardiola și Atletico în Simeone”

741 de meciuriare Raul în toate competițiile pentru Real Madrid

323 de goluria marcat Raul pentru Real Madrid. E al doilea golgeter din toate timpurile, după Cristiano Ronaldo, autor a 450 de goluri

Vezi și:

VIDEO + FOTO Greu fără Cristiano Ronaldo » Juventus o comite în fața echipei lui Benzar, dar profită de egalul dintre Inter și Parma

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
nascimento
nascimento  •  27 Octombrie 2019, 10:29

Cum se formează adevărații antrenori: întâi în ligile inferioare, echipa a doua, apoi la echipa mare. Nu cum se face la noi direct in liga 1 antrenor fără licență!

thebluestlion
thebluestlion  •  27 Octombrie 2019, 01:08

Raul...ce fotbalist a fost! Un gigant!

124864391762775
Doru Ungureanu  •  29 Octombrie 2019, 06:58

Într-adevăr, Raul e un simbol....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează