INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mărturia dură a unui jucător de la Chelsea: „Vă spun că e departe de a fi așa”

Reece James // FOTO: Imago
Reece James // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 21:05 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 21:16

Reece James (23 de ani), fundașul echipei londoneze, a împărtășit fanilor un fragment din jurnalul personal pe contul său de Instagram: „Accidentările mă afectează foarte mult. Când nu joc, simt că lumea este împotriva mea. Cel mai nesemnificativ lucru mă înnebunește”.

Reece James a jucat mai puțin de jumătate din meciurile sezonului la Chelsea. 

Din cauza accidentărilor și a problemelor cu care s-a confruntat, fundașul de 23 de ani n-a fost titular decât în 14 dintre cele 16 partide disputate, într-un sezon în care echipa londoneză nu numai că nu a prins cupele europene, însă a terminat pe locul 12, cu 16 eșecuri și golaveraj negativ! James a vrut să împărtășească fanilor „albaștri" experiența avută în acest sezon și dezamăgirile, pe care le-a trăit într-un campionat de coșmar, cât mai rapid de dat uitării.

Șocant! Un junior de la clubul lui Laszlo Boloni a bătut un adversar și acesta a murit azi la spital!
METZ
Șocant! Un junior de la clubul lui Laszlo Boloni a bătut un adversar și acesta a murit azi la spital!

Reece James: „Am învățat din eșecuri mai mult decât din succese"

„Sezonul 2022-23 s-a terminat. Nu a fost nici pe departe aproape de așteptările noastre, a fost o crudă verificare a realității. Am suferit nenumărate accidentări și am petrecut multe nopți nedormite, dar am învățat multe. Mai multe decât am învățat când am avut succese. 

Știu că va veni ceva mai bun. Vă promit. Ne vedem în curând, cu dragoste mereu!", este unul dintre pasajele „scrisorii" publicate pe contul său de Instagram.

 Fotbalistul englez a recunoscut că evoluțiile echipei de pe Stamford Bridge nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor.

Reece James: „E o călătorie nebună, plină de suișuri și coborâșuri"

La mesajul text de pe Instagram, Reece James a adăugat mai multe imagini, una dintre ele din jurnalul personal care corespunde zilei de 18 mai și pe care a scris-o, după cum a precizat chiar el, la douăsprezece fără un sfert seara. 

Pasajul reflectă starea lui de zi cu zi și suferințele sale: „Accidentările mă afectează foarte mult. Când nu joc, simt că lumea este împotriva mea. Cel mai nesemnificativ lucru mă înnebunește. Nu este bine sau normal, dar asta e ceea ce simt. Încerc foarte mult, dar mental este dur, super dur și epuizant.

Lumea exterioară crede că această «viață de fotbalist» este viața perfectă, dar permiteți-mi să vă spun, este departe de a fi. Mulți oameni nu vor ști niciodată ce este. E o călătorie nebună, plină de suișuri și coborâșuri".

În acest moment, sunt la cel mai scăzut nivel al carierei mele. Este dur de acceptat, dar, cu muncă asiduuă și răbdare, lucrurile se îmbunătățesc. Fără ploaie, nimic nu crește! 

- Reece James, fundaș Chelsea

Citește și: 

Primul nume important OUT de la Chelsea! E dorit de o rivală din Premier League

Kylian Mbappe i-a spart nasul unei tinere: „Eram în stare de șoc, knock-out. Mi-a fost frică”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
chepandy777
chepandy777  •  01 Iunie 2023, 13:54

La ce salarii aveti n-ar trebui sa plingeti. luati pe saptamina cit altii intr-o viata. Asta e realitatea cruda a vietii de fotbalist.

paiazze
paiazze  •  01 Iunie 2023, 10:56

"O crudă verificare a realitatii". E nasol cand crezi ca stii o limba straina... Uite, asta e gratuita, o puteti folosi data viitoare: "reality check" se traduce prin "trezire la realitate". Verificarea realitatii merge prin "Las Fierbinti" poate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează