INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

UPDATE Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 17:28 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:29

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract pe un an cu clubul Al Tai, din Arabia Saudită, unde evoluează românul Andrei Cordea, ex-FCSB, și croatul Marko Duganzic, ex-Rapid.

Înțelegerea a fost anunțată oficial în jurul orei 17:15.

Reghecampf a semnat cu Al-Tai! Pe cât timp se întinde contractul

Știrea inițială

Plecat de la Craiova cu promisiunea că va semna cu Al-Tai, Laurențiu Reghecampf (48 de ani) nu poate prelua noul post, pentru că tehnicianul Kresimir Rezic e încă la club, a făcut antrenamentele și va conduce echipa și în partida de Cupă, programată marți. Croatul vrea întreaga clauză de reziliere.

De mai mult de o săptămână așteaptă Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită ca situația să se clarifice la Al-Tai și el să devină noul antrenor al echipei la care joacă Andrei Cordea și Marko Dugandzic.

Conflict între Victor Osimhen și Rudi Garcia » Fanii lui Napoli cer demiterea antrenorului
NAPOLI
Conflict între Victor Osimhen și Rudi Garcia » Fanii lui Napoli cer demiterea antrenorului

Cel care i-a promis lui Laurențiu Reghecampf nu poate rezolva problema

Numai că președintele clubului, Turki Al-Dhabaan, care îi promisese postul, cu un milion de dolari salariu anual, înainte ca tehnicianul să demisioneze de la Craiova, nu reușește nici acum să rezolve problema internă.

Croatul Kresimir Rezic, 41 de ani, numit în iunie, continuă să pregătească formația din Haʼil. S-a crezut că înfrângerea suferită joia trecută, 3-4 pe terenul lui Al-Ettifaq, în urma căreia Al-Tai a căzut pe locul 12 în Saudi Pro League (7 puncte în 7 etape), îl va face pe Rezic să cedeze și să accepte oferta de reziliere făcută de Al-Dhabaan.

Și fanii îl sprijină pe croatul devenit rivalul lui Laurențiu Reghecampf

Numai că acesta a refuzat, enervat și de ceea ce a făcut Al-Dhabaan, care a anunțat la televiziune că îl va concedia. Antrenorul aflase și de acordul secret al președintelui cu Reghecampf.

Rezic a pregătit și duminică, și azi Al-Tai, ca și cum totul ar fi normal. Și, susține cotidianul local Arriyadiyah, va fi marți pe bancă în partida cu Al-Faisaly, din „16-imile" Cupei Campionilor Arabiei Saudite.

Croatul are un avantaj. E susținut de suporterii lui Al-Tai, care nu vor să fie dat afară.

„Kresimir Rezic, două milioane sau nimic". Apare varianta Al-Riyadh pentru Laurențiu Reghecampf?

Gabriel Manu, fost asistent al lui Reghecampf în Emirate, la Al-Wahda și Al-Wasl, a dezvăluit la Digi Sport că „Rezic are o clauză de reziliere de două milioane de dolari și nu acceptă să plece până când nu i se plătește. De trei ori i s-a propus o sumă de reziliere și n-a vrut".

Potrivit presei saudite, nu ar fie exclus ca Reghecampf să ajungă la alt club. Ar fi curtat și de Al-Riyadh, unde joacă și Alin Toșca, locul 17 în campionat, cu numai patru puncte. După cinci înfrângeri consecutive, se așteaptă ca antrenorul belgian Yannick Ferrera să fie demis. 

Citește și: 

Portarul din Bundesliga, înnebunit de iubita fotomodel: „Prea multă clasă”. Declarații spumoase: „O facem de 5 ori, dar niciodată după înfrângere”

Dennis Man, „cădere în prăpastie” cu Sampdoria: „Apatie. Deloc implicat. Adormit"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
tritonal
tritonal  •  26 Septembrie 2023, 17:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zb59
zb59  •  25 Septembrie 2023, 23:27

O fi Reghe antrenor bun pentru Liga Araba, dar este minuscul, ca om si profesionist. Nu iti reziliezi contractul cu Universitatea Craiova dupa doar cateva etape ca sa mergi la arabi?! Bine ca si patronul/finantatorul Universitatii este din acelasi aluat: probabil s-a bucurat pentru cei €300000. Ce mai conteaza echipa? Ce mai conteaza suporterii? Ce mai conteaza performanta?! Totul este un circ ieftin!

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Septembrie 2023, 19:02

cu toate ca gsp ne-a spus ca reghe a luat teapa , vad ca a semnat, incredibil...haha

Vezi toate comentariile (9)
Comentează