INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Probleme pentru un titular din naționala Braziliei: „Am nevoie de un psiholog care să lucreze cu mintea mea!”

Richarlison nu traversează o perioadă prea bună // Foto: Imago
Richarlison nu traversează o perioadă prea bună // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 16:34 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 21:32

Richarlison (26 de ani) se simte deprimat și anunță că va cere ajutor medical de specialitate la întoarcerea în Anglia. Brazilianul a plâns pe banca de rezerve la jocul cu Bolivia după ce a fost schimbat: „În teren sunt un fotbalist fericit și încerc să ajut echipa cât mai mult”.

Richarlison traversează o perioadă grea și la club, și la echipa națională. Atacantul brazilian nu a marcat deloc pentru Selecao în ultimele cinci partide și a fost schimbat. La fel i s-a întâmplat și aseară, la 1-0 în Peru, când i-a cedat locul lui Gabriel Jesus în minutul 64. 

Nu a mai plâns pe banca de rezerve, așa cum o făcuse la partida cu Bolivia (5-1), dar starea nu i s-a îmbunătățit. În acest sezon nu are decât un gol marcat, pentru Tottenham, în derbyul londonez pierdut cu Fulham la loviturile de departajare. Și asta îl macină foarte tare!

Momente emoționante în Brazilia - Bolivia » Richarlison a plâns după ce a fost schimbat
BRAZILIA - BOLIVIA 5-1
Momente emoționante în Brazilia - Bolivia » Richarlison a plâns după ce a fost schimbat

Richarlison anunță că va cere ajutorul unui psiholog

Richarlison nu a contribuit la golurile Braziliei de la CM 2022, în meciul cu Coreea de Sud (4-1). Își creează ocazii, dar nu bagă mingea în plasă, și e decis să ceară ajutor medical. „Cum mă întorc în Anglia o să merg la un psiholog, care să lucreze cu mintea mea. În teren sunt un fotbalist fericit și încerc să ajut echipa cât mai mult”, anunță jucătorul lui Spurs, citat în The Sun. 

Atacantul de 26 de ani se plânge că „chiar când vreau ca lucrurile să iasă bine, totul se termină prost. Vreau acum să mă concentrez pe echipa de club, furtuna a trecut. Am trecut prin turbulențe în afara gazonului în ultimele cinci luni. Lumea care stătea cu mine doar pentru bani a dispărut, iar acum situația s-a liniștit. Voi reveni mai puternic”.

Richarlison, un gol marcat în 105 zile!

Și managerul lui Spurs, Ante Postecoglu, a sesizat că Richarlison nu este deloc în formă și l-a scos din primul „11” în partida cu Burnley, preferând să joace cu sud-coreeanul Son ca vârf. 

Nici în sezonul trecut nu s-a descurcat grozav, înscriind un singur gol în Premier League (pe 30 aprilie, la 3-4 cu Liverpool) în peste 1.000 de minute jucate! A fost departe de evoluțiile de la Everton care i-au atras transferul la Tottenham.

5 de milioane de euroa plătit Tottenham lui Everton în iulie 2022 pentru Richarlison. Brazilianul are 4 goluri și 4 pase de gol în 40 de meciuri.la Spurs

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Noul star al Israelului dezvăluie: „De ciudă că n-am înscris și al doilea gol în România, n-am închis ochii toată noaptea”

Un jucător kosovar, mesaj ȘOCANT pentru fanii români: „Bucurați-vă că Adem Jashari nu mai e în viață!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează