INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDINHO

Ronaldinho a început să plângă atunci când judecătorul a dat sentința + primul fost fotbalist care l-a vizitat în închisoare

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 14:39

Ronaldinho Gaucho (39 de ani) și fratele său, Roberto de Assis (49), rămân în continuare în detenție preventivă, în închisoarea Specialized Police Group Asuncion, Paraguay. Cei doi au intrat în țara sud-americană cu pașapoarte și documente false.

Sport.es scrie azi că după ce și-au petrecut prima noapte în arest, judecătorul Clara Ruiz Diaz a decretat închisoare provizorie pentru cei doi frați. Pedeapsa poate fi prelungită până la șase luni. „Au încălcat interesele Republicii Paraguay și există și riscul de evadare, deoarece sunt străini și au intrat ilegal în țară", a justificat magistratul.

Procurorul Osmar Leal a anunțat ieri, într-un interviu la TV Globo, cât de complicată e situația celor doi frați și că acuzațiile dincolo de falsitatea documentelor s-ar putea extinde: „Există indicii că s-au comis și alte infracțiuni. Ronaldinho este un om iubit, dar trebuie să ne facem treaba ca și cum ar fi o persoană obișnuită".

Dalia Lopez, femeia de afaceri care l-a invitat pe Ronaldinho în Paraguay pentru sponsorizarea unui proiect social, este cercetată pentru o presupusă infracțiune de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de dolari. Sâmbătă, procurorul a cerut arestarea ei. 

Curios este faptul că aceeași fotografie a lui Ronaldinho de pe documentele false a apărut imprimată pe tricourile copiilor fundației, veniți la aterizarea pe aeroport a starului brazilian. De altfel, la hotelul de lux din Paraguay, în care au stat frații sud-americani, proprietarul este cercetat pentru un posbil caz de corupție. 

„Ronaldinho și fratele său nu știau că documentele sunt false”

Avocații lui Ronaldinho încercă pe tot posibilul să găsească o rezolvare acestei povești, care ia amploare în fiecare zi: „Cei doi nu știau că documentele sunt false. Au recunoscut deja ce s-a întâmplat, ce mai au de investigat? De aceea, cei doi și-au făcut bagajele joi și au încercat să se întoarcă în Brazilia”, a declarat avocatul brazilian Sérgio Queiroz, într-o conferință de presă în Asuncion.

Dorința principală a avocaților este să le ofere fraților Assis Moreira posibilitatea de a-și săvârși închisoarea provizorie în camera unui hotel din Asuncion. Până atunci, cei doi împart aceeși celulă, într-o aripă unde nu există prizonieri conflictuali, mulți dintre aceștia  cunoscuți, cum ar fi fostul președinte al Federației Paraguayului, Ramón González Daher (69 ) sau politicieni locali.

Vizită de la un fost fotbalist al lui Atletico Madrid

Carlos Gamarra (49), fostul fundaș al lui Atletico Madrid și al lui Inter Milano, a mers să îl încurajeze pe Ronaldino. Potrivit unor surse judiciare din Paraguay, Ronaldinho a început să plângă atunci când judecătorul de pază a decretat închisoarea provizorie pentru el și fratele său. 

VEZI ȘI:

Ronaldinho și fratele său au dormit la pușcărie! UPDATE: Judecătorii cer prelungirea arestării preventive!

Ronaldinho, prima poză din închisoare! E la același etaj cu traficanții de droguri! Cum arată brazilianul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
2766950646706712
Catana Stefan  •  11 Martie 2020, 16:32

cum sa nu stie ca documentele sunt false , e prost ori f.f. prost, ori ambele ; a "batut bine" mingea dar legea e lege pentru toti , dura lex, sed lex. , poate altfel gandesc cei care isi fac zei cu crampoane .!!

magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2020, 15:07

FREE RONALDINHO!:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează