INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SENEGAL

Sadio Mane, gest impresionant! Acțiune caritabilă de 270.000 de euro

Sadio Mane // FOTO: Guliver/GettyImages
Sadio Mane // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 15:09

Sadio Mane, atacantul lui Liverpool, e campion şi-n acţiuni caritabile. După un stadion, un spital şi o moschee, el finanţează cu 270.000 de euro alt proiect în satul natal Bambali din Senegal.

Sadio Mané are un suflet extrem de generos. Campion al Europei cu Liverpool, atacantul senegalez nu uită de unde-a plecat şi-şi susţine mereu comunitatea din satul natal.

A investit deja foarte mulţi bani în Bambali, situat lângă orașul Sédhiou din sud-vestul țării, la 400 km de capitala Dakar, ajutând în trecut la construirea unui stadion, unui spital şi a unei moschei. Şi nu s-a oprit aici. Starul "cormoranilor", care a participat recent la Cupa Africii, pierzând finala cu Algeria, va finanţa cu suma de 270.000 de euro încă un proiect: o şcoală.

75 de euro de familie, lunar

Pe lângă asta, Mané a mai făcut un impresionant gest caritabil. Pentru toate familiile nevoiaşe din Bambali va trimite lunar câte 50.000 de franci centrafricani (75 de euro), iar copiiilor săraci din sat le va dărui tricouri şi şorturi ale lui Liverpool. Cu siguranţă, Sadio va avea şi mai mulţi fani în noul sezon din Premier League. 

8.600.000 €e salariul lui Mane la Liverpool

„Părinţii mi-au zis că fotbalul e pierdere de timp, că nu voi avea niciodată succes. M-au îndemnat să studiez pentru a fi profesor” Sadio Mané, atacant Liverpool

Citește și:

Jurgen Klopp e nemulțumit înainte de Supercupa Angliei: „De ce nu o anulăm? Oamenilor nu le pasă de ea”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
depeche
depeche  •  20 August 2019, 12:59

"Pentru toate familiile nevoiaşe din Bambali va trimite lunar câte 50.000 de franci centrafricani (75 de euro)" Vreti sa spuneti "pentru fiecare"... 75 euro lunar pentru toate familiile e cam putin :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează