INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sami Khedira se simte excelent în Italia: "Sunt mulți fotbaliști buni, dar nu sunt mulți mai buni decât mine"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:49

Sami Khedira se declară mulțumit de evoluția sa și de condițiile de la Juventus. Visează însă la o aventură în SUA, pe viitor.

Juventus este ocupată în prezent pe trei fronturi importante, campionat, Cupa Italiei și Champions League. Fanii își doresc o tripletă la finalul acestor competiții, iar Khedira e optimist:: ”Vom încerca, poate să fie sezonul bun. În campionat stăm bine, la fel și în Cupa Italiei. Ca să câștigăm Champions League avem nevoie de echilibru, dar și de forță și noroc”.

Fotbalistul german de 29 de ani consideră că s-a maturizat și că este un avantaj ”Pentru mine să îmbătrânesc este un câștig. Am avut multe accidentări, dar nu m-au marcat. Mă confrunt zilnic cu corpul meu și dedic zile și nopțile muncii mele: nu-i o întâmplare faptul că sezonul acesta joc cel mai mult.

Există mulți fotbaliști buni, dar nu mulți mai buni decât mine”.

Mijlocașul ”bianconero” a evoluat între 2010 și 2015 la Real Madrid.

În cea ce privește viitorul, mijlocașul are ideile foarte clare ”O să merg în America, însă nu acum: vreau să mai joc încă pentru câțiva ani la un nivel înalt. Vreau să câștig Champions League și vreau să apăr titlul mondial cu Germania și toate aceste țeluri nu ar fi posibile dacă aș merge în USA sau China. Câștig foarte mult aici, nu de alta”.

23 de milioane de euro este cota lui Sami Khedira, conform transfermakt.

surse: repubblica.it, football- italia.net

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează