INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sandro Tonali și AC Milan riscă enorm în scandalul pariurilor! Newcastle ar putea să-i dea în judecată și pe jucător, și clubul italian!

Sandro Tonali în tricoul lui Newcastle, foto: Imago
Sandro Tonali în tricoul lui Newcastle, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 11:39 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 13:07

După ce Sandro Tonali va fi suspendat, cel mai probabil un an, pentru că a pariat inclusiv pe meciurile echipei sale, Newcastle va lansa o anchetă proprie. Dacă descoperă că jucătorul și clubul rossonero știau de investigația Parchetului înaintea transferului, îi va chema la tribunal!

Scandalul pariurilor ilegale din Italia depășește granițele Peninsulei. Sandro Tonali s-a întors în Anglia și, oficial, Newcastle îl susține, chiar dacă e amenințat cu o suspendare de minimum 12 luni.

Componentul „Generației de Aur” îi răspunde lui Alin Stoica: „El mereu a avut alte păreri. Nu va uita nimeni acel Mondial”
ROMÂNIA
Componentul „Generației de Aur” îi răspunde lui Alin Stoica: „El mereu a avut alte păreri. Nu va uita nimeni acel Mondial”

Se așteptau Sandro Tonali și AC Milan ca jucătorul să fie suspendat?

Totuși, Daily Mail prezintă și alt scenariu. Mult mai sumbru pentru mijlocașul în vârstă de 23 de ani. Și pentru AC Milan. Odată ce va afla decizia autorităților italiene, care va fi anunțată cel mai probabil săptămâna viitoare, clubul englez va deschide la rândul său o investigație asupra acestui dosar.

Vrea să descopere ce știau Tonali și Milan despre ancheta Parchetului legată de pariurile ilegale, dacă nu cumva și jucătorul, și oficialii rossoneri aflaseră mai multe detalii și se așteptau ca internaționalul squadrei azzurra să fie exclus în următoarea perioadă. Într-un asemenea caz, Newcastle îi va da în judecată și pe Tonali, și pe Milan!

Sandro Tonali, transfer de 64 de milioane, salariu anual de 8,4!

Sandro s-a transferat pe 3 iulie de la Newcastle pentru 64 de milioane de euro (a doua cea mai scumpă achiziție din istoria grupării), „închizătorul" semnând un contract pe cinci sezoane, cu 8,4 milioane salariu anual. Daily Mail se întreabă dacă alb-negrii vor fi dispuși să-i mai plătească acest salariu în perioada suspendării.

Italianul a recunoscut că a pariat pe meciurile echipei sale, dar numai pe victorii, niciodată pe înfrângeri. „Altfel, ar fi fost o infracțiune penală", scrie Gazzetta dello Sport.

Managerul lui Newcastle va ține cont de starea psihică a lui Sandro Tonali

Federația engleză a anunțat Newcastle că Tonali poate juca sâmbătă, acasă, contra lui Crystal Palace. Însă managerul Eddie Howe nu îl va folosi probabil, ținând cont de starea sa psihică. Mijlocașul va începe în curând terapia împotriva dependenței de jocurile de noroc. 

După ce Fabrizio Corona a dezvăluit că încă trei jucători au pariat, Federico Gatti (Juventus), Stephan El Shaarawy (AS Roma) și Nicolo Casale (Lazio), Parchetul a reacționat. Procurorii italieni susțin că nu există probe asupra acestora. Imediat, avocații celor trei au anunțat că îl vor acționa în justiție pe Corona. 

Citește și: 

Fostul selecționer îl apără pe Drăgușin în scandalul pariurilor din Italia: „Nu a știut ce se întâmplă”

Lionel Messi nu se gândeşte să plece de la Inter Miami: Mă voi antrena, mă voi bucura de vacanţă, apoi voi reveni

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  19 Octombrie 2023, 19:19

Jumatate….cum faci dovada ca Milan cunostea faptul ca Tonali paria si pe meciurile echipei sale ?? Poate ca ar fi fost la curent cu faptul ca Tonali paria in casino-uri, lucru pe care il putea face fara sa incalce niciun regulament !! Daca Milan ar fi cunoscut acest lucru i-ar fi dat vant la prima oferta de 30 de mil. de la Newcastle, dar au refuzat oferta si au anuntat ca nu renunta la el !! Abia cand englezii au revenit cu o oferta de 80 de mil, cu bonusuri cu tot, au cedat si au acceptat transferul, bani cu care si-au refacut echipa !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează