INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Internaționalul lui AC Milan, ultimul nume apărut în scandalul pariurilor din Italia

Alessandro Florenzi și Olivier Giroud
Foto: Imago
Alessandro Florenzi și Olivier Giroud Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 10:37 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 11:02

Alessandro Florenzi (32 de ani) este ultimul nume apărut în dosarul pariurilor ilegale din Italia. După ce Sandro Tonali (23 de ani) și Nicolo Fagioli (22 de ani) au fost suspendați pentru 10, respectiv 7 luni, Florenzi este anchetat de către procurorii italieni, fiind suspectat că ar fi pariat pe site-uri ilegale.

Potrivit presei italiene, Florenzi este ultimul jucător intrat în vizorul procurorilor pentru că ar fi pariat ilegal pe meciuri de fotbal.

NEBUNIE! Cum ar arăta cele mai tari stadioane ale lumii create de Inteligența Artificială » Stadionul-vultur al celor de la Benfica e ULUITOR
STADIOANE
NEBUNIE! Cum ar arăta cele mai tari stadioane ale lumii create de Inteligența Artificială » Stadionul-vultur al celor de la Benfica e ULUITOR

Alessandro Florenzi, fost coleg cu un jucător suspendat

Alessandro Florenzi a fost coleg timp de două sezoane la AC Milan cu Sandro Tonali, jucător suspendat pentru 10 luni din activitate după ce a recunoscut că a pariat de mai multe ori pe meciuri de fotbal, inclusiv ale propriei echipe. 

Florenzi a jucat, de asemenea, timp de două sezoane la AS Roma alături de Nicolo Zaniolo (24 de ani), jucător suspectat în același caz. Zaniolo a scăpat de suspendare după ce a mărturisit că nu a pariat pe meciuri de fotbal.

Alessandro Florenzi și-a început cariera la AS Roma și a mai evoluat pentru Crotone, Valencia și PSG, înainte să ajungă la AC Milan. Florenzi a câștigat Campionatul European cu naționala Italiei în 2021 și un titlu în Serie A cu AC Milan în sezonul 2021/2022.

Scandalul cu fotbaliștii italieni pariori a izbucnit în luna octombrie

Scandalul cu fotbaliștii italieni acuzați că au pariat ilegal a izbucnit la jumătatea lunii octombrie, când Fabrizio Corona, un cunoscut paparazzo italian, a dezvăluit mai multe nume de fotbaliști implicați într-o rețea de pariuri ilegală, printre care: 

  • Nicolo Fagioli (Juventus) 
  • Nicolo Zaniolo (Aston Villa) 
  • Sandro Tonali (Newcastle) 
  • Alessandro Florenzi (Milan) 
  • Nicola Zalewski (Roma)
  • Gianluca Mancini (Roma) 
  • Mattia Zaccagni (Lazio) 
  • Manuel Lazzari (Lazio) 
  • Davide Frattesi (Inter) 
  • Felix Afena Gyan (Cremonese)
  • Luca Zanimacchia (Cremonese) 
  • Stephan El Shaarawy (AS Roma).

Vezi și alte știri:

Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida
ISRAEL - ROMÂNIA
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida
Presa din Israel dă de pământ cu arbitrul care le-a refuzat un penalty: „Ce enervează cel mai mult este identitatea acestui ratat”
ISRAEL - ELVEȚIA 1-1
Presa din Israel dă de pământ cu arbitrul care le-a refuzat un penalty: „Ce enervează cel mai mult este identitatea acestui ratat”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Spataru
Spataru  •  16 Noiembrie 2023, 11:43

ba, dar chiar sunteti obsedati de clickbait? era chiar atat de greu sa gasiti o poza cu florenzi singur? normal ca nu era, dar deh, cine sa o faca. si, mai ales, de ce. asa va bateti joc de "cititorul incult" care v-a scos hartia de pe taraba...

Valak
Valak  •  16 Noiembrie 2023, 10:55

iar pe 'siteuri ilegale' ... pai cele legale e total ok sa pariezi pe propria echipa sau impotriva ei ? intreb pentru un prieten care e fotbalist si doreste sa stie cum sa procedeze

Vezi toate comentariile (2)
Comentează