INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ședință de criză la Barcelona! Ce s-a discutat în spatele ușilor închise

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 10:00 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 10:51

Cotidienele catalane Sport și Mundo Deportivo dezvăluie că înaintea meciului de Cupă din această seară, cu Unionistas de Salamanca, la Barcelona a avut loc o ședință incendiară.

Barcelona o întâlnește în această seară pe Unionistas de Salamanca, în „optimile” Cupei Spaniei. O partidă aparent la îndemână, împotriva unei echipe de liga a treia, complicată însă de ultimele evenimente petrecute la club.

Daune colaterale » Haaland pierde milioane după eșecul în fața lui Lionel Messi!
MANCHESTER CITY
Daune colaterale » Haaland pierde milioane după eșecul în fața lui Lionel Messi!

Cotidienele catalane Sport și Mundo Deportivo relatează că, după eșecul din Supercupa Spaniei, 1-4 cu Real Madrid, la gruparea blaugrana a fost o ședință de criză XXL! Cu conducători, staff tehnic și jucători.

Nici antrenorul Xavi Hernandez n-a fost menajat!

S-ar fi analizat nu numai rușinosul eșec suferit în fața Realului (1-4), ci și problemele existente în sânul echipei. Fiecare a fost invitat să-și spună deschis opinia. Concluzia? Toți trebuie să-și ridice nivelul! Nici antrenorii n-au fost menajați.

După eșecul din Supercupă, Xavi a fost primul care și-a pus cenușă pe cap: „Există dezamăgire și tristețe. Nu ne-am simtit bine deloc, am fost dominați. Aveam multă speranță, mult entuziasm, dar am avut cel mai prost meci dintre toate.

E momentul să acceptăm critica și să le cerem scuze fanilor. Nu am arătat versiunea pe care ne-o doream într-o finală, și mai ales împotriva lui Real Madrid. Eu sunt vinovatul principal și voi accepta orice critică și voi continua să muncesc. Nu am altă variantă.

E o înfrângere dură, dar din astfel de eșecuri ne-am ridicat și sunt convins că vom reveni la forma pe care ne-o dorim. În continuare putem avea un sezon reușit, dar trebuie să ne facem autocritica pentru acest meci”.

Xavi Hernandez: „Dacă pierd vestiarul plec singur”

Ulterior, după ce au apărut zvonuri că ar fi pierdut vestiarul, el a precizat: „Nu este cazul. Vă asigur că voi pleca singur atunci când voi simți că nu mai stăpânesc situația și vorbele mele nu mai au ecou la jucători”.

Xavi se bucură de sprijinul conducerii. „Antrenorul continuă să aibă încrederea președintelui și a conducerii sportive și această înfrângere nu schimbă nimic”, a declarat directorul sportiv Deco, potrivit Mundo Deportivo.

Mai puteți citi:

Născut în Austria, joacă în Superliga și consideră că România e musai să intre în Schengen: „Un cuvânt prin care să descriu țara voastră?”

Drăgușin, întrebat care e cea mai faimoasă persoană din agenda telefonică » Răspunsul i-a dat gata pe coechipieri

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Ianuarie 2024, 11:19

Mergeți pe mâna lui Xavi Burcă, până la înfrângerea finală! Nu vă lăsați! Băgați bani, aduceți-i jucătorii pe care și-i dorește și pe care îi veți vinde după un an în pierdere! Aduceți-i jucători precum Lewa pe care Xavi să-i dezvețe fotbalul! Continuați așa, nu vă lăsați!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează