INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Și Mauricio Pochettino îl vrea pe Victor Osimhen! Chelsea este favorită să-l transfere la vară pe campionul din Serie A

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, foto: Imago
Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 14:34 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:34

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, care-i va succeda lui Frank Lampard, l-a cerut conducerii lui Chelsea pe atacantul nigerian Victor Osimhen (24 de ani), evaluat de Napoli la peste 150 de milioane de euro și curtat intens și de Manchester United.

Mauricio Pochettino va fi managerul lui Chelsea din sezonul viitor, dar deja pregătește lista de achiziții, pentru o nouă revoluție în mercato cu sutele de milioane ale lui Todd Boehly. 

După ce au cheltuit 611 milioane de euro pe transferuri în această stagiune, londonezii sunt pregătiți să spargă din nou banca pentru a întări lotul, mai ales pe pozițiile deficitare. Și obiectivele principale ale antrenorului argentinian sunt un portar, un mijlocaș central și un vârf de careu, așa cum a dezvăluit agenția Sportmediaset.it și au scris tabloidele britanice.

Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro
STADION
Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro

Lautaro e back-up-ul pentru Chelsea

Dacă pentru primele două posturi țintele sunt stabilite, Emiliano Martinez (Aston Villa) și Alexis Mac Allister (Brighton), la capitolul atacant pretențiile lui Chelsea sunt deosebite. S-a scris despre interesul pentru Lautaro Martinez (Inter), ce ar acoperi un post vacant, pe care a fost reprofilat Kai Havertz în acest sezon și pe care a fost încercat și Aubameyag fără a da satisfacție.

Noutatea vine tot din Serie A, de unde The Blues s-ar fi orientat către nimeni altul decât golgheterul campionatului. Victor Osimhen (24 de ani) are 28 de goluri și 5 assisturi în 36 de meciuri jucate în toate competițiile și a ajutat-o enorm pe Napoli să câștige al treilea scudetto după 33 de ani de așteptare. De aceea și cota lui este una imensă!

Victor Osimhen, licitație la sume mari

Președintele Aurelio de Laurentiis a fixat un preț de pornire al licitației pentru vârful nigerian de 150 de milioane de euro, dublul sumei cu care a fost cumpărat în 2020 de la Lille. În Anglia însă, deja se scrie de un preț de 150 de milioane de lire sterline (172 de milioane de euro), iar la casele de pariuri Chelsea are 7/2 să-l transfere, urmată de Man. United 4/1, Bayern 6/1, PSG 16/1, Real Madrid 20/1, Arsenal și Newcastle 25/1.

„Emisari ai londonezilor s-au deplasat și duminică la Monza pentru a-l urmări pe Victor. Se spune că tratativele cu nigerianul, care mai are contract cu Napoli până în 2025, ar putea demara în următoarele săptămâni, banii nefiind o problemă pentru miliardarul Boehly", scrie Sportmediaset.

100de milioane de euro este cota de piață a lui Victor Osimhen pe Transfermarkt.de. Când Napoli l-a luat de la Lille valora doar 40 de milioane

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

200 de milioane de euro pentru două transferuri! Arteta a decis pe cine vrea la Arsenal

Scandal uriaș în Ligue 1! Jucător dat afară: „La mine, femeile nu le vorbesc astfel bărbaților"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2023, 17:53
Postat de leu.mr pe 16 Mai 2023, 17:01

Osimhen e bun in Italia dar in Premier League nu cred ca ar face fata.

Face fata in orice camoionat

leu.mr
leu.mr  •  16 Mai 2023, 17:01

Osimhen e bun in Italia dar in Premier League nu cred ca ar face fata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează