INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Situația lui Ianis Hagi la Rangers: „Dacă-i nefericit, nu va fi împiedicat să plece”. Ce-i lipsește ca să fie un jucător de top

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 11:45 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 12:18

Alan Hutton, fost fundaș al lui Glasgow Rangers, crede că managerul Michael Beale „îl place pe Ianis Hagi și va dori să-l păstreze. Situația se schimbă dacă jucătorul se simte nefericit. Va trebui să vedem ce-și dorește”.

Ianis Hagi a fost convocat la naționala României pentru „dubla" cu Kosovo (16 iunie) și Elveția (19 iunie) din preliminariile Euro 2024. Dar în urmă lasă un sezon 2022/2023 de uitat. Prima parte a acestuia a pierdut-o fiind în recuperare după operația suferită la genunchi, apoi, de la revenirea în ianuarie, n-a bifat decât 7 apariții la Glasgow Rangers, 4 în campionat, și un gol, 3 în Cupa Scoției.

„M-a tâmpit! O oră m-a omorât” » Marius Șumudică a povestit cum a decurs întâlnirea cu Gică Hagi: „Ia mâncarea, nici nu mai pot să mănânc!”
ANTRENORI
„M-a tâmpit! O oră m-a omorât” » Marius Șumudică a povestit cum a decurs întâlnirea cu Gică Hagi: „Ia mâncarea, nici nu mai pot să mănânc!”

„Managerul Michael Beale va dori să-l păstreze pe Ianis Hagi”

Senzația că ar fi nemulțumit și ar căuta să schimbe aerul, în ciuda unui contract scadent în 2026, a fost alimentată și de un interviu acordat recent cotidianului spaniol Marca de tatăl său. Deși a afirmat că „Ianis e fericit la Rangers", Gică Hagi le-a spus reporterilor iberici că „fotbalul din Spania ar fi bun pentru el. Am jucat mulți ani în Spania și sper ca într-o bună zi să evolueze și el acolo".

Ceea ce fostul fundaș al lui Rangers, Alan Hutton, 38 de ani, a comentat astfel pentru Football Insider: „Managerul Michael Beale va dori să-l păstreze pe Ianis Hagi în echipa sa, dar nu îl va putea opri să plece dacă este nemulțumit. I-a fost greu, a lipsit o perioadă lungă de timp din cauza unei accidentări grave".

„Stilul lui Ianis Hagi s-ar potrivi în Spania”

Hutton consideră că „Premiership-ul scoțian e foarte agresiv, mai ales când ești departe de casă. Liga spaniolă, am jucat și eu acolo, este foarte tehnică, nu există atât de mult contact. Stilul lui s-ar potrivi, desigur. Dar cred că Beale îl place pe Ianis.

Situația se schimbă, însă, dacă jucătorul este nefericit. Va trebui să vedem în perioada de pregătire ce anume își dorește".

50de selecții are Alan Hutton în naționala Scoției, pentru care a evoluat între 2007 și 2016

Ianis este un pic mai lent și cred că acesta este probabil singurul lucru care îi lipsește pentru a fi un jucător de elită, un pic de ritm.

- Alan Hutton, fost fundaș, printre altele, la Rangers, Tottenham, Aston Villa și Mallorca

Citește și: 

EXCLUSIV Coșmar pentru fotbalistul lui FCSB: merge la FIFA după ce a fost păcălit de club!

West Ham i-a fixat prețul lui Declan Rice, iar suma este record în Premier League

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
Sinai710
Sinai710  •  10 Iunie 2023, 20:52

Acrii strugurii pt câțiva de aici...nu va știți nici lega bine la șireturi...

remarque
remarque  •  10 Iunie 2023, 08:54

Ianis Hagi nu e lipsit de calitati. Mai poate inca progresa, mai are o bruma de timp si Rangers e un club important, prima conditie e insa sa ajunga titular. In Scotia si la nivel de Rangers sau Celtic, se "baga materiale" la joc, iar Ianis la capitolele forta si viteza.........Poate era mai ok pentru el un campionat gen Belgia sau Austria. Desi e greu si acolo. Sa speram ca tac'su are dreptate.

BoiCuCaru
BoiCuCaru  •  09 Iunie 2023, 23:55

Lui *** ii e frica de gura regelui *** și ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează