INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor

Lazio l-a adus pe portarul Pepe Reina // foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
Lazio l-a adus pe portarul Pepe Reina // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 14:24 / Actualizat duminica, 23 august 2020 14:48

Pepe Reina (37 de ani) s-a înțeles cu Lazio și va părăsi AC Milan, urmând să semneze cu echipa la care evoluează Ștefan Radu (33).

Portarul spaniol a ajuns la un acord cu Lazio asupra unui contract valabil pe 2 ani, informează jurnalistul Sky Italia Fabrizio Romano, fiind tentat de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor, acolo unde biancoceleștii s-au calificat după 12 ani.

Pentru asta însă, va trebui să îi ia fața lui Thomas Strakosha (25 de ani), portarul titular al echipei antrenate de Simone Inzaghi.

CV impresionant pentru Pepe Reina

În ultima jumătate de an, Reina a evoluat în Premier League, la Aston Villa, sub formă de împrumut. Turul sezonului precedent l-a prins la AC Milan, pentru care a evoluat începând cu iulie 2018.

Campion mondial și dublu campion european cu Spania, Reina mai are în CV echipe precum Barcelona, Villarreal, Liverpool, Napoli și Bayern Munchen.

13 meciuria strâns Reina sezonul trecut: 12 în Premier League, 1 în Serie A

650.000 euroeste cota de piață a portarului în acest moment, potrivit Transfermarkt. Cel mai mult a valorat în august 2010 - 22 milioane de euro

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor
Pepe Reina la Aston Villa // foto: Guliver/gettyimages

Mai multe știri din Serie A:

Cristiano Ronaldo, ședință cu șefii lui Juventus » Vrea un star de la Real Madrid! Ce ofertă au făcut italienii

Antonio Conte aruncă bomba după finala Europa League: „Nu sunt sigur dacă voi mai fi antrenorul lui Inter sezonul viitor!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează