INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Steven Gerrard vrea un mijlocaș de la Tottenham pentru Liverpool: "E un monstru!"

Victor Wanyama (în tricou alb) în duel cu Anthony Hartigan, de la AFC Wimbledon
(foto: Guliver/Getty Images)
Victor Wanyama (în tricou alb) în duel cu Anthony Hartigan, de la AFC Wimbledon (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Andrei PospaiJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 februarie 2018 23:11

Aflată pe val după ce a zdrobit-o pe Porto în "optimile" Ligii Campionilor (5-0 chiar pe terenul acesteia), Liverpool a pus ochii pe Victor Wanyama, mijlocașul de 26 de ani al lui Tottenham pe care Pochettino l-a lăsat să lustruiască banca de rezerve după accidentarea de la genunchi care l-a ținut pe bară 4 luni.

E drept, kenianul a început ca titular în meciurile de Cupă cu AFC Wimbledon și Newport County, însă în campionat aparițiile sale au fost meteorice. Chiar și așa, intrat mai mult pe final, Wanyama și-a arătat valoarea, înscriind tocmai împotriva cormoranilor în meciul direct de la începutul lunii (scor 2-2) cu o torpilă devastatoare de la 30 de metri.

30 de milioane de €este cota lui Victor Wanyama pe transfermarkt.com

Steven Gerrard, acum antrenor la “tineretul” lui Liverpool, spune că echipa are nevoie de un "monstru" ca Wanyama la mijlocul terenului care să-i completeze pe Naby Keita și pe Jordan Henderson, ambii acontați deja de "boșii" de pe Anfield, conform Daily Mail.

Cum Emre Can este tentat de o plecare la Juventus în vară, Gerrard este de părere că Wanyama este omul ideal pentru a-l înlocui: "Wanyama este un monstru, este tipul de jucător disciplinat care va dă apărării o siguranță și mai mare. Nu contează că vine Keita. Keita e jucător de număr 8, care driblează și aleargă mult. E loc pentru amândoi".

Manchester United și Chelsea se uită și ele cu jind la mijlocașul de 26 de ani al lui Tottenham. "E un jucător-cheie. Are calitate pe întreaga durată a unui meci, este puternic și motivat", l-a gratulat recent Antonio Conte, antrenorul londonezilor, pe Victor Wanyama.

sursa: dailymail.co.uk

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  17 Februarie 2018, 23:34

Citez : "Steven Gerrard, acum antrenor la “tineretul” lui Liverpool, spune că echipa are nevoie de un "monstru" ca Wanyama la mijlocul terenului care să-i completeze pe Naby Keita și pe Jordan Henderson, ambii acontați deja de "boșii" de pe Anfield, conform Daily Mail." Henderson are numai vreo 6 ani si vreo 200 de meciuri pe Anfield. Ma bucur ca acum l-au si acontat ... :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează