INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAZUL RONALDO

Suma fabuloasă plătită de Cristiano Ronaldo unei echipe de ”pitbuli” din 4 țări pentru a-l proteja de acuzațiile de viol!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 11:18

Potrivit Daily Mirror, portughezul a angajat avocați, detectivi, experți criminaliști, doctori și specialiști în PR, atacând-o pe Kathryn Mayorga, speriind-o și presând-o să renunțe la proces

Înapoi, în timp. 2009. Realizând cât de mare este magnitudinea scandalului, Cristiano Ronaldo i-a cerut ajutorul avocatului lusitan Carlos Osório de Castro. Care, din acel moment, a format o echipă de "pitbuli" care să o atace pe tânăra din Las Vegas. Să o facă pe Kathryn Mayorga să renunțe la acuzațiile de viol.

Conform Daily Mirror, Castro a adus împreună cei mai buni avocați, detectivi, experți criminaliști, doctori și specialiști în PR. I-a găsit în Marea Britanie, Irlanda, Portugalia și Statele Unite. Printre ei, susține tabloidul londonez, "era o firmă de avocatură americană atât de agresivă încât un Casanova de la Hollywood spunea că «ei au f... mai multe femei decât am făcut-o eu»".

Pentru "pitbuli", fotbalistul ar fi plătit nu mai puțin de un milion de dolari. Și Kathryn ar fi cedat "terorii". Speriată, a acceptat să nu depună plângere împotriva lui Ronaldo și să renunțe la ideea unui proces. Care ar fi fost devastator.

La fel ar fi și acum. Dacă va fi extrădat și dacă va fi găsit vinovat în SUA, atacantul lui Juventus riscă să fie închis pe viață!

375.000 $a plătit Cristiano Ronaldo pentru a cumpăra tăcerea lui Kathryn Mayorga

"Să ascunzi o crimă e o crimă"

Cel mai important avocat al lui Kathryn Mayorga, Leslie Mark Stovall, a dezvăluit tot ce a făcut "echipa de pitbuli" a lui Ronaldo. Și a anunțat Interpolul, Scotland Yard, poliția din Manchester, FBI și procurorii generali din Marea Britanie, Irlanda, Italia și SUA. "Le-am cerut tuturor să ne informeze dacă legile din jurisdicțiilor lor au fost încălcate", a declarat Stovall, care a conchis: "Să ascunzi o crimă e crimă".

"Scopul acestei «echipe» formate în jurul lui Cristiano Ronaldo a fost să obstrucționeze investigația și să împiedice acuzarea fotbalistului"
Leslie Mark Stovall, avocatul lui Kathryn Mayorga

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
107054686388652
Mircea Ordean  •  14 Octombrie 2018, 16:19

Am îndoieli că fotbalistul în discuție a stat vreodată să forțeze vreo femeie a-l *** în ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  14 Octombrie 2018, 15:43

Si cand te gandesti ca azi, milioane de femei abia ar astepta-o de la Ronaldo...

apollon
apollon  •  14 Octombrie 2018, 15:30
Postat de pavel_dumitrescu pe 14 Octombrie 2018, 13:47

Observ că acest scandal ia amploare pe zi ce trece, stimabililor!.. Devine deja din ce în ce mai posibil scenariul ca Ronaldo să părăsească prematur scena fotbalului. Și nu mă refer neapărat la faptul că l-ar obliga cineva să se retragă, dar este clar că forma lui sportivă va avea de suferit. Este imposibil să nu îl afecteze toată această tevatură și presiune pusă asupra lui. Păcat de el și păcat pentru fotbal.

Ce amploare ia scandalul? Ce ai aflat mai mult din acest artiol fata de primul care a aparut acum câteva saptamâni? Amploare nu ia decât în ziarul lui peste, cel putin în Belgia si Franta nu este nimic nou pe acest subiect.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează