INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR - UCRAINA 1-0

Ucrainenii acuză, după ratarea Mondialului: „Autogolul și arbitrajul lui Lahoz au calificat Țara Galilor”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 22:08 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 23:02

Țara Galilor și-a câștigat locul la Campionatul Mondial din Qatar după ce a învins Ucraina în finala barajului, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Yarmolenko, căpitanul oaspeților, în proprie poartă. La finalul partidei, presa din Ucraina a acuzat dur arbitrajul lui Mateu Lahoz.

Ucrainenii acuză 3 faze majore: golul anulat al lui Zinchenko din minutul 3, un penalty neacordat în minutul 40 la intervenția de la spate lui Joe Allen asupra lui Yarmolenko, la care Lahoz a verificat VAR-ul, apoi a lăsat jocul să continue, și faptul că „centralul” spaniol nu i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Daniel James în finalul primei reprize.

Cristiano Ronaldo, „dublă” cu Elveția + Spania a evitat în ultimul minut eșecul. Toate rezultatele din Liga Națiunilor
LIGA NAȚIUNILOR
Cristiano Ronaldo, „dublă” cu Elveția + Spania a evitat în ultimul minut eșecul. Toate rezultatele din Liga Națiunilor

„Ucraina ratează CM 2022 - autogolul lui Yarmolenko și arbitrajul lui Lahoz au calificat Țara Galilor cu o victorie la limită. Problemele cu Mateu Lahoz au apărut în minutul 3, când Ucrainei nu i s-a validat un gol. Zinchenko a înscris cu un șut din lovitură liberă la colțul lung, profitând că galezii nu se așteptau la un șut. 

Totuși, Lahoz a fost ferm și a transmis că lovitura libera se va executa doar după fluierul său. În minutul 41, un alt episod. Allen l-a călcat pe picior pe Yarmolenko în propriul careu. A fost clar și pe reluări, dar Mateu Lahoz a lăsat acest episod în seama VAR-ului. 

Asistenții săi au revăzut faza și au acordat corner în loc de penalty! În plus, în minutul 42, Daniel James putea să fie sancționat pentru un cot aplicat lui Karavaev. Lui Lahoz i-a fost milă de Daniel, care avea deja un galben”, au scris jurnaliștii de la Football24

Alexander Petrakov: „Mă simt gol pe dinăuntru”

Selecționerul Ucrainei nu și-a ascuns dezamăgirea după ce echipa sa a ratat șanse de a se afla la Campionatul Mondial din Qatar.

„Mă simt gol pe dinăuntru. E greu să spui ceva. Dacă au câștigat, atunci merită calificarea, îi felicit. Băieții au făcut tot ce au putut. Unii sunt norocoși, alții nu. Țara Galilor este mai norocoasă astăzi”, a declarat și antrenorul Ucrainei, Alexander Petrakov după partidă.

Citește și: 

Top 10 cele mai așteptate transferuri ale momentului în Europa
Mercato
Top 10 cele mai așteptate transferuri ale momentului în Europa
Dembele, dorit în Premier League de fostul său antrenor!
CHELSEA
Dembele, dorit în Premier League de fostul său antrenor!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
MaxiP
MaxiP  •  06 Iunie 2022, 22:38
Postat de clona.mea pe 06 Iunie 2022, 13:46

Asta ai înțeles tu? de fapt eu am spus că și Ucraina e un stat agresor și nu merită compătimit sau ajutat. Bine... compătimesc oamenii ce suferă acolo dar istoria nu mă lasă să compătimesc statul ucrainian. Idem în cazul Rusiei, Angliei, SUA etc...

În afara de noi și încă câțiva, toate au fost state agresoare. Noi nu am fost din simplul motiv ca nu am putut, am fost noi cei agresați. Nu le plâng de mila agresorilor de acum 100 de ani, le plâng de mila oamenilor care își trăiau liniștiți viata și au venit bombele peste ei. Ca asa cum noi nu ne identificam cu deciziile politice care oricum ne sunt în mare defavorabile, nici ei nu se identifica cu cei care acum 100 de ani au agresat.

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Iunie 2022, 17:38

Daca prin vreo minune era România la baraj și ar fi cazut la sorți sa joace barajul cu Ucraina,oare l-ar mai fi jucat?!

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Iunie 2022, 17:37

Daca prin vreo minune era România la baraj și ar fi cazut la sorți sa joace barajul cu Ucraina,oare l-ar mai fi jucat?!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează