INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA

Cade recordul? Ce s-ar putea întâmpla în minutul 53 din „El Clasico”, Real Madrid - Barcelona

Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, va fi în prim-planul acestui El Clasico / foto: Imago Images
Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, va fi în prim-planul acestui El Clasico / foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 11:58 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 11:58

Portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen, este la 53 de minute de a-și egala recordul de invincibilitate. Sezonul trecut, Real Madrid l-a oprit la 636 de minute fără gol primit în campionat.

  • El Clasico Real Madrid - FC Barcelona e programat duminică seară, de la 22:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Marc-Andre ter Stegen are două obiective cu Barcelona, în această seară, pe „Santiago Bernabeu”. Să scurteze din „distanța” de 8 puncte care-i separă pe catalani în clasament de liderul Real Madrid și, dacă se poate, să-și depășească recordul de invincibilitate stabilit sezonul trecut: 636 de minute fără gol primit.

Interviu cu „omul din umbră” » Conduce clubul din Superligă fără să fie președinte, finanțator sau patron: „De foarte mult timp n-a existat o asemenea emulație! Cum prefer să fiu numit? Simplu!”
UTA
Interviu cu „omul din umbră” » Conduce clubul din Superligă fără să fie președinte, finanțator sau patron: „De foarte mult timp n-a existat o asemenea emulație! Cum prefer să fiu numit? Simplu!”

Iago Aspas a fost ultimul jucător din LaLiga care a înscris împotriva lui Ter Stegen

În 2022 - 2023 l-a stopat Benzema, tot într-un El Clasico, și tot pe Bernabeu, acum mai are nevoie de 53 de minute ca să egaleze respectiva performanță. În acest sezon, Iago Aspas a fost ultimul jucător din LaLiga care i-a marcat un gol.

Atacantul lui Celta Vigo a înscris în minutul 47 al meciului disputat pe „Balaídos”, iar de atunci, goalkeeperul german a bifat o serie de 6 partide fără gol încasat: cu Getafe, Athletic Bilbao, Mallorca, Atlético Madrid, Las Palmas și Cádiz. 

Recordul absolut la Barcelona îl deține Claudio Bravo: 722 de minute neînvins în LaLiga

Dacă diseară, pe „Bernabeu”, va reuși să-și depășească performanța din stagiunea trecută, 636 de minute fără gol primit, el va avea apoi drept provocare recordul lui Claudio Bravo, tot de la Barcelona, care în ediția 2014 - 2015 a rămas neînvins timp de 722 de minute.

Sezonul trecut, Benzema i-a întrerupt seria în minutul 12 al unui El Clasico jucat tot pe Bernabeu

Sezonul trecut, în etapa a doua, Ter Stegen a primit un gol de la Isak în minutul 6 al meciului cu Real Sociedad. După care a înșirat 6 partide în care și-a menținut poarta neperforată: contra lui Valladolid, Sevilla, Cádiz. Elche, Mallorca și Celta. Până la El Clasico de pe Santiago Bernabéu.

Atunci a intrat în derby cu 624 de minute fără gol primit, dar a fost învins repede. În minutul 12, Karim Benzema a adus-o pe Real Madrid în avantaj și l-a stopat astfel la 636 de minute. Acum are 583.

6 El Clasicoare Ter Stegen fără gol primit, din cele 22 pe care le-a bifat de când este la Barcelona. În restul de 16 a încasat 32 de goluri

VIDEO. Îl cheama Raul, este român, joacă la Real Madrid și rupe plasele porților adverse!

Mai puteți citi:

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgență la spitalul Floreasca » Finanțatorul lui FCU Craiova confirmă: „Era foarte supărat, dar nu e vorba de suicid”

Gigi Becali i-a dat replica lui Șucu: „Dane, chiar atât de idiot mă crezi?”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close