INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Tifosii resping antrenorul cu care AC Milan aproape că se înțelesese: 10.000 de semnături contra unui câștigător de trofeu european!

Julen Lopetegui
Julen Lopetegui

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 12:31 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 14:09

Julen Lopetegui (57 de ani), antrenorul spaniol liber din vara trecută după divorțul de Wolverhampton, era primul pe listă pentru înlocuirea lui Stefano Pioli. Ultrașii rossoneri din Curva Sud au lansat pe rețelele sociale campania #Nopetegui, astfel că șefii americani ai clubului trebuie să reia castingul. Favoritul fanilor e Antonio Conte.

Răsturnare de situație la AC Milan. Conducerea americană a clubului nu-l poate impune pe Julen Lopetegui, spaniolul cu care deja bătuse palma pentru un contract pe trei sezoane și un salariu anual de 4 milioane de euro!

Liber din 8 august 2023, după ce a fost demis de Wolverhampton, antrenorul ce a câștigat Europa League cu FC Sevilla în 2019-2020 nu a fost deloc agreat de ultrașii rossoneri.

Aceștia au protestat pe rețelele de socializare împotriva alegerii succesorului lui Stefano Pioli (care are angajament până în iunie 2925) și au strâns aproape 11.000 de semnături în campania pornită sâmbătă #Nopetegui. Și-au atins țelul, presa italiană anunțând că Gerry Cardinale și Zlatan Ibrahimovic caută altă soluție.

Cum analizează Gazzetta duelul-cheie de la Bayern - Real Madrid » Calmul Carlo Ancelotti împotriva conflictualului Thomas Tuchel
BAYERN - REAL MADRID
Cum analizează Gazzetta duelul-cheie de la Bayern - Real Madrid » Calmul Carlo Ancelotti împotriva conflictualului Thomas Tuchel

S-au temut de o reacție de protest pe San Siro, la următorul meci al lui AC Milan!

Grupul MilanZone amenințase, prin mai multe postări, că ar putea organiza o manifestație de protest pe „San Siro", la următorul meci ai lui AC Milan, programat duminică împotriva celor de la Genoa.

În condițiile în care suporterii încă visează la Antonio Conte, Gerry Cardinale, Zlatan Ibrahimovic și întreaga conducere a clubului au rămas, prin urmare, în căutarea înlocuitorului pentru Stefano Pioli, al cărui adio în vară este singura certitudine. În paralel cu eșecul brutal al lui Lopetegui, așadar, s-a redeschis castingul pentru banca rossonerilor
- Sportmediaset

Thiago Motta ar fi o soluție agreată la unison

Aceeași sursă dezvăluie că alternativele la tehnicianul spaniol au fost și sunt în continuare Paulo Fonseca, pe val la Lille în acest sezon, Roberto De Zerbi, legat de Brighton printr-o clauză de 15 milioane de euro, Mark van Bommel și selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco:

„În ultimele ore însă, a apărut numele lui Thiago Motta, care ar putea să părăsească Bologna, după ce i-a dus pe jucătorii rossoblu în Liga Campionilor. Antrenorul italo-brazilian a fost indicat de mult timp ca fiind cel mai probabil urmaș al lui Allegri la Juventus, dar Milan dorește să se insereze între părți pentru a vedea dacă există ori nu marje de înțelegere".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Adversara României de la Euro ar putea pierde o piesă importantă » Operația l-ar ține pe bară până sezonul viitor
GRUPE
Adversara României de la Euro ar putea pierde o piesă importantă » Operația l-ar ține pe bară până sezonul viitor
Noul proprietar face curățenie generală în vară » Doar 3 jucători sunt siguri de rămânerea la Manchester United
ANGLIA
Noul proprietar face curățenie generală în vară » Doar 3 jucători sunt siguri de rămânerea la Manchester United

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează