INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Meci de coșmar în Serie A pentru Chriricheș, Răzvan Marin, Man și Mihăilă! » Deznodământ incredibil

Bucuria celor de la Torino după golul de 3-2 // foto: Guliver/gettyimages
Bucuria celor de la Torino după golul de 3-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 18:21 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 19:04

Torino s-a impus în fața celor de la Sassuolo, scor 3-2, sub privirile lui Vlad Chiricheș (32 de ani), rezervă la oaspeți. Echipa românului avea 2-0 în minutul 77, dar finalul a fost de coșmar atât pentru el cât și pentru clubul lui Man și Mihăilă. Parma spera să îi ajungă pe torinezi pentru a se salva de la retrogradare.

Singurul meci al zilei din Serie A a oferit un adevărat thriller. Partida restantă din runda 24, dintre Torino și Sassuolo, a fost câștigată in-extremis de gazde. Sassuolo conducea cu 2-0 la pauză, grație „dublei” lui Domenico Berardi, din minutele 6, respectiv 38.

Victoria lui Torino, veste de coșmar pentru Parma și Cagliari

Cu Vlad Chiricheș doar pe banca de rezerve, Sassuolo a menținut avantajul de 2 goluri până aproape de final. Mai exact până în minutul 77, când Simone Zaza, introdus cu doar 5 minute în urmă, a redus din avantaj. Zece minute mai târziu, Rolando Mandragora a egalat pentru Toro, iar același Zaza a dat lovitura de grație în prelungiri.

VIDEO Rezumatul meciului Torino - Sassuolo

Cele 3 puncte obținute astăzi au scos-o pe Torino din zona retrogradării. Echipa antrenată de Davide Nicola a urcat pe locul 17 și a coborât-o pe Cagliari pe 18, prima poziție retrogradabilă. Victoria „maroniilor” reprezintă o veste proastă și pentru Parma, echipa la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma are acum de recuperat 4 puncte față de Torino, care încă are un meci în minus față de „cruciați”!

Clasament Serie A: Parma luptă pentru evitarea retrogradării

VIDEO. Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește mai multe știri din Serie A:

Valentin Mihăilă, pe lista unui colos din Serie A » Giovanni Becali a făcut dezvăluirea: „Am o relație excelentă cu președintele lor”

Rivalii din Serie A se revoltă: „Ce trebuie să facă Ronaldo ca să ia ROȘU?” » Acuză o intrare violentă a lui Cristiano

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
mir21
mir21  •  18 Martie 2021, 09:45

Din titlul vostru reiese ca a jucat si parma *** *** ce sunteti care va spuneti "jurnalisti"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  18 Martie 2021, 09:06

E dificil ca Parma sa se salveze. Astfel, Mihăilă trebuie sa accepte transferul la alta echipa de serie A. E păcat sa se irosească in liga secundă italiană.

knuty
knuty  •  17 Martie 2021, 19:49

Un meci de VIS pentru oamenii normali!!!!Multumim Torino!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează