INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Noul coechipier al lui Drăgușin e deja criticat în Anglia: „E flexibil. Ratează din toate pozițiile”

Timo Werner va fi coechipier cu Radu Drăgușin la Tottenham
Timo Werner va fi coechipier cu Radu Drăgușin la Tottenham

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 10:20 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 11:27

Timo Werner, 27 de ani, este luat peste picior în Anglia. Jurnaliștii britanici și analiștii televiziunilor se îndoiesc că atacantul german va fi o întărire pentru Tottenham, după ce n-a reușit să impresioneze la Chelsea între 2020 și 2022.

Aviz și pentru Radu Drăgușin. Cu presa din Anglia nu-i de glumit. Întors după un an și jumătate în Premier League, noul său coechipier la Tottenham, Timo Werner, plătește și acum pentru sincopele din perioada „Chelsea”.

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
TRANSFER
GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane

Daily Mail: „Transferul lui Timo Werner este o prostie”

Tabloidul Daily Mail l-a numit „imatur” și „distant”, din cauza felului său de a fi, și a apreciat că transferul său „este o prostie”. Iar în emisiunea postului de radio „Talksport”, invitații s-au amuzat copios pe seama atacantului german.

„De fapt, el este foarte flexibil. Ratează ocazii și cu piciorul stâng, și cu piciorul drept, și cu capul”, a comentat Simon Jordan, fostul patron al lui Crystal Palace, atunci când a fost întrebat de moderatorul emisiunii despre flexibilitatea atacantului împrumutat de Spurs, de la RB Leipzig, până-n vară.

Graeme Souness: „Timo Werner e de umplutură”

Nici legenda lui Liverpool, Graeme Souness, acum analist TV, nu e încântat de transferul lui Werner. „Are nevoie de multe ocazii ca să marcheze. Iar înainte de a veni aici a avut un singur sezon bun.

Îi este greu să înscrie și nu cred că s-a schimbat ceva. El e de umplutură, o alternativă. Nu cred că va funcționa”, a fost verdictul fostului internațional scoțian.

Werner a marcat 10 goluri în Premier, în 56 de meciuri la Chelsea

La Chelsea, al cărui tricou l-a îmbrăcat vreme de două sezoane (2020 - 2022), Timo Werner a marcat doar 10 goluri în 56 de apariții în Premier League. Dar în 2021 a câștigat Liga Campionilor cu albaștrii, sub comanda lui Thomas Tuchel.

Singurul care-i dă o șansă atacantului este cotidianul The Telegraph. „S-ar putea ca stilul ofensiv practicat de managerul Ange Postecoglou să i se potrivească lui Werner. Și dacă marchează, s-ar putea să fie chiar o afacere reușită”, a scris publicația amintită. Tottenham are opțiune de transfer definitiv, în vară.

VIDEO Flash News » Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham

Mai puteți citi:

Veste zguduitoare din Suedia » Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală: „Mai am un an de trăit”

Scurt și cuprinzător » Mesajul lui Dan Șucu către jucătorii de la Rapid, după primul eșec din 2024

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează