INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Furie la Londra! Tottenham vrea s-o facă pe Bayern să plătească scump pentru Harry Kane, după ce nemții au negociat cu el în secret

Harry Kane
Harry Kane

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 18:01 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 18:57

Harry Kane, 29 de ani, care intră în ultimul sezon de contract la Tottenham, s-a înțeles cu Bayern, dar Daniel Levy, președintele lui Tottenham, refuză să-l cedeze pe golgheterul său pentru mai puțin de 116 milioane tocmai pentru că germanii au tratat cu jucătorul fără ca londonezii să știe.

Transferul lui Harry Kane de la Tottenham la Bayern părea intrat pe cel mai bun traseu pentru clubul bavarez. Chiar dacă Spurs au refuzat prima ofertă, de 70 de milioane de euro, oficialii munchenezi erau convinși că a doua propunere, 93 de milioane plus bonusuri, va fi acceptată la Londra. Dar ultimele informații arată că situația nu este deloc pozitivă momentan pentru Bayern.

Harry Kane ar câștiga peste 12 milioane anual la Bayern, dar trofeele l-au atras mai mult

La centrul de comandă al lui Tottenham e agitație mare. Supărare. Furie chiar. Daniel Levy, președintele grupării de pe White Hart Lane, s-a aprins când a aflat că, la mijlocul lunii mai, doi emisari foarte importanți ai germanilor, antrenorul Thomas Tuchel și Hasan Salihamidzic (directorul sportiv la acea vreme), au negociat în secret în capitala Anglia cu Harry Kane. Al cărui acord expiră în iunie 2024, iar nemții nu aveau dreptul să discute cu jucătorul fără acordul clubului său.

S-ar fi stabilit atunci și contractul lui „HurriKane" pe Allianz Arena: 3 sezoane, salariu net peste 12 milioane de euro anual, cât primește la Tottenham. Nu doar banii l-au atras pe vârful în vârstă de 29 de ani, ci mai ales posibilitatea de a cuceri trofee. El nu a câștigat nicio competiție la Londra!

Harry Kane nu va fi lăsat de Tottenham să plece fără minimum 116 milioane!

Considerat unul dintre cei mai aspri negociatori ai lumii fotbalului, Levy vrea să se răzbune pe cei de la Bayern și să ridice o cazemată în jurul lui Kane, anunță Sport Bild și The Guardian. Adică să respingă și a doua propunere, de 93 de milioane, și să se opună plecării și la 100 de milioane sumă fixă. Vrea să-i facă să plătească și, deocamdată, cere minimum 116 milioane.

Dacă transferul se va realiza totuși în această vară, Kane va deveni cel mai scump jucător achiziționat în istoria Bundesligii. Mult peste Lucas Hernandez, cumpărat tot de Bayern, în 2019, cu 80 de milioane, de la Atletico Madrid.

Dacă nu acum, Harry Kane va ajunge la Bayern în 2024. Gratis!

În cazul în care nu îl vor convinge pe Daniel Levy să-l vândă acum pe Kane, bavarezii îl vor lua vara viitoare gratis pe golgheterul all-time al naționalei Angliei (58 de reușite în 84 de selecții). 

Real Madrid și-a prezentat noul jucător: „Unul dintre cei mai buni tineri din lume”
REAL MADRID
Real Madrid și-a prezentat noul jucător: „Unul dintre cei mai buni tineri din lume”
Galatasaray a decis ce face cu Moruțan » Anunțul turcilor: „Surpriză în cazul lui Olimpiu”
STRANIERI
Galatasaray a decis ce face cu Moruțan » Anunțul turcilor: „Surpriză în cazul lui Olimpiu”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează