INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

„Nu mai vorbesc cu părinții mei, fiindcă văd numai naziști și hoți în Ucraina” » Fost jucător al lui Dinamo Kiev, declarații șocante despre propaganda din Rusia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 10:46 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 10:59

Fostul internațional ucrainean Oleksandr Aliyev, 37 de ani, a vorbit despre cum se vede în Rusia războiul cu Ucraina.

Născut în Rusia, în regiunea Habarovsk, fostul mijlocaș declara înainte de startul războiului că este gata să lupte pentru Ucraina, pozându-se cu arma în mână.

Gestul unui comandant rus, după ce a fost capturat în Ucraina. Reacția lui face înconjurul lumii
RĂZBOI UCRAINA
Gestul unui comandant rus, după ce a fost capturat în Ucraina. Reacția lui face înconjurul lumii

Cum se vede în Rusia războiul cu Ucraina: „Nu mai vorbesc cu părinții mei”

Acum, fostul jucător al lui Dinamo Kiev, a vorbit pentru presa din Ucraina despre relația cu părinții săi, aflați în Rusia, dezvăluind cum văd rușii invazia Ucrainei.

„La început vorbeam cu părinții mei, dar acum nu mai comunicăm. Ei se uită la televizor în Rusia și văd totul complet diferit. Văd că avem fasciști, naziști și hoți în Ucraina. Da, se fură în Kiev, dar încercăm să combatem asta. 

Le-am spus părinților ce am văzut. Că s-a tras spre mine, dar nu mi-a fost frică. Voi continua să-mi apăr țara. Vreau ca aici să trăiască, în pace, copiii mei și să nu văd lacrimi în ochii lor.

Părinții mei nu mă cred. Asta e cel mai trist. Am luat mitraliera după propunerea unui prieten. Dorm 4-5 ore pe zi și după aceea mă întorc la treabă”, a spus Aliyev pentru presa din Ucraina.

Îl atacă pe Roman Shirokov: „E un măgar. Mă voi ocupa de acest nenorocit”

Aliyev a avut un mesaj și pentru Roman Shirokov, fost jucător rus, care a declarat recent că susține războiul contra Ucrainei.

„Este un măgar pentru că este de acord cu președintele său. Dacă nenorocitul ăsta ar fi aici... El merge la restaurante, se plimbă cu mașina, vede oameni-i care îi zâmbesc. Trebuie să vadă ce se întâmplă aici, cu familie noastre, cu mamele și copiii noștri. Sunt uciși oameni obișnuiți.

Cred că în curând îl voi vedea pe acest nenorocit și mă voi ocupa de el. Urăsc oamenii care doar stau și vorbesc. Înțeleg că în Rusia văd total diferit ce se întâmplă aici, dar noi trăim într-un iad”, a adăugat Alyiev.

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

Citește și: 

Gimnastul Ivan Kuliak, primele explicații » De ce a apărut cu semnul tancurilor lui Putin pe piept: „Nu regret! Aș face-o din nou!”

Daniil Kvyat, exclus după ce a refuzat să semneze documentul care îi interzicea să susțină războiul din Ucraina: „Discriminare!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Martie 2022, 19:07

...un razboinic adevarat ...care da din gura...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează